PRODUKT TIPS – Satinwear 02

Jag skulle vilja tipsa om en produkt som kom till salongen i veckan. Jag volymfönar alla mina kunder samt volymfönar mitt eget hår väldigt ofta och jag tycker att grunden är nyckeln till en bra volymföning. Man kan ha vilken frisyr som helst, men produkter är ett måste – det är en hjälp till att lyckas. 

Jag talar om Redken – Satinwear 02: (LÄNK)
– Ultralätt och värmeaktiverat lotion som innehåller Heat Guard Complex för långvarigt skydd och mjukhet utan att tynga ner håret. Reducerar friktion för en snabbt och lätthanterligt hår samtidigt som det bevarar hårets glans och lyster. Den appliceras i vått hår och därefter fönar du håret med en volymborste. Resultatet blir ett glansigt, fylligt och ett lätt-stylat hår.

(OBS: Redken har bytt design på en del produkter, så när jag länkar ser inte flaskan lika ut. Det är precis samma produkt men ändrad design.)

IMG_0001-11 IMG_0002-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej! Tack för besöket i lördags. Känner mig väldigt fin i håret! Det var just denna produkt jag hade köpt i NY och som jag var så nöjd med!
  Ses i oktober.
  Mvh Carina Persson

  Carina 2014-06-08 23:43:20
  Svara
  • Svar på Carinas kommentar.

   Hej!
   Men tack själv, så roligt. Ja, vet du vad – jag tänkte på den efteråt. Den var slutsåld på salongen så därför den inte stod i hyllan 🙂
   Ses i höst!

   Elin Johansson 2014-06-09 00:05:53
   Svara
 • Hej, nör det kommer till värme skydd så finns det produkter som uppger en hårtork eller hårtork och plattång. Vad ska nan ha för skydd om man ibland fönar och ibland plattar/Plattångslockar samt blond med ett tort hår. Vilken värmeprodukt är då bäst? Kram Lovisa

  Lovisa 2014-06-08 21:16:24
  Svara
 • Kan man detoxa håret även om man har skört hår som lätt bryts av ibland? Eftersom det går djupare in på hårstrået menar jag.. så håret inte får en chock typ.
  Kram

  Louise 2014-06-08 00:53:55
  Svara
  • Svar på Louises kommentar.

   Hej Louise!
   Om håret är väldigt förstört och torrt så skulle jag inte rekommendera att göra en detox-kur. Satsa på vårdande produkter och gör inpackning två gånger i veckan.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-06-08 12:51:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!