Min födelsedag, JIPPI!

IMG_0062

 

Hej mina fina vänner!

Idag är jag lite extra glad för att det är min födelsedag. Jag fyller 24 år, helt sjukt vad tiden går fort och det är så häftigt att jag kommit såhär långt i livet so far. Jag vaknade med att min älskade pojkvän kom in med frukost på sängen och ikväll ska vi hela gänget grilla och äta tårta.

Hoppas ni får en underbar dag och vi hörs lite senare!
Mycket kärlek

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Grattis fina Elin! Hittat din blogg och den är ju helt fantastiskt bra! Tack för alla supertips, behövs för en som mig som är sämst på att fixa mitt hår..Bor 60 mil norr om Stockholm men skulle så himla gärna klippa mig hos dig i slutet av augusti när jag ska dit…Vilken dröm. Dock läste jag att du var bokad till i höst:( Hoppas du har en fin och trevlig dag!

  Åsa 2014-06-08 15:43:29
  Svara
 • Grattis fina du! Njut av dagen och ta vara på varje liten stund♡

  Julia 2014-06-08 13:07:51 http://www.jrphoto.webblogg.se
  Svara
 • Grattis Elin! 🙂 hoppas din dag blir magisk, det är du verkligen värd efter alla dagar du sliter så hårt på salongen och med bloggen!
  keep up the good work girl, tokdiggar din blogg och alla bra tips du delar med dig av!
  kram Sara

  Sara 2014-06-08 13:03:38
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Åh, Tack så hemskt mycket 🙂 Sjävklart ska jag fortsätta i samma anda, om inte bättre.
   Stor Kram

   Elin Johansson 2014-06-08 23:45:16
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!