Today´s look // Man kan inte få allt

Eftersom jag har så mycket hår så är det jättesvårt att få frisyrer att hålla sig på plats en hel dag. Det är lika svårt som att få lockar att hålla på ett tunt/fint livlöst hår. Alla har vi problem med något och det finns alltid någonting som begränsar oss.

Jag har t.ex att mina hårnålar ALDRIG håller. Jag får nog sätta fem hårnålar på en slinga för att det ens ska hålla, men dom faller oftast ner ändå och hårnålen töjer sig alltid så dom inte går att återanvända. Jag kämpar varje gång med att gömma hårnålarna och samtidigt få frisyren att hålla.

, jag har en lösning – Jag får helt enkelt välja:

 1. Antingen en frisyr som håller hela dagen med spännen som syns?
 2. Eller en frisyr som inte håller hela dagen men spännena syns inte?
 3. ”Jag ser det ändå inte där bak”

Det är enkelt, jag kastar in handduken och face the fact att man inte kan få allt här i världen och vem bryr sig? Skulle vara roligt om ni kunde dela med er av något som gör er galen när det kommer till hår?

hair hair1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har ett rätt tunt och livlöst långt hår och vill göra något åt det, jag funderar på en längre page men vill inte att det skall bli platt och trist. Hur blir en permanent på mitt hår tror du? Nu pratar jag inte något pudelkrull utan mer för att få volym, lite vågigt så där. Jag tänker först en permanent och sedan klippa det till den längre pagen?
  Vad tror du?
  Må så gott!

  Sophia 2014-06-10 13:23:17 http://prinsessbakelsen.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! Tack för en superblogg! Jag fick ett tips om att sätta hårnålarna åt andra hållet, alltså med den räffliga sidan in mot hårbotten. Det funkar mycket bättre!!

  Madde 2014-06-09 19:21:58
  Svara
 • Hej Elin!

  Jag har en fråga om rengöring av hårborstar. Jag har en hårborste med mixad nylon och vildsvinsborst men jag upplever att den suger åt sig damm och smuts ganska fort. Min fråga är hur jag ska rengöra den på bästa sätt? Jag tycker aldrig att jag helt får bort allt damm som har samlats i borsten hur mycket jag än försöker.

  Therese 2014-06-09 13:03:39
  Svara
 • Jag har alltid haft självlockigt hår, så när jag fixar håret med hjälp av värmeverktyg, (ex. rakt eller stora lockar) och om det är regningt ute eller fuktigt i luften så blir håret alltid lockigt och stort! Det är väldigt störande om man någon gång känner för att platta håret och så går man ut och så vart allt jobb i onödan 😉

  Emelie 2014-06-09 12:37:48 http://www.nattstad.se/emelielindbloms
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!