Topp 5 hårwax för killar

Ni grabbar får inte så mycket uppmärksamhet här på bloggen så jag tänkte tipsa er om dom hårwax som är mina favoriter. Hårwax är superbra att köpa som present till killen tillsammans med en bra kam och ett presentkort för en klippning hos frisören.

  1. Kevin Murphy – NIGHT.RIDER (249kr): Detta wax ger en hård stadga och en matt finish. Jag tycker den är jättelätt att applicera, klumpar inte samt har en väldigt bra förpackning så produkten inte torkar ut så fort. Det jag också gillar är att man kan styla om frisyren utan att behöva tvätta ur waxet plus så korades detta wax som vinnare i King Magazine 2010.
  2. Lanza – Urban Molding Paste (199kr): Nu kommer vi till det wax som är väldigt populär. Även detta wax ger en matt finish och är lätt att jobba med. Jag kan tycka att detta wax blir ”kaxigt” i håret och råkar man ta för mycket så blir resultatet stripigt. Men det jag gillar är att applicerar du waxet i torrt hår så får frisyren högre stadga och applicerar du den i fuktigt hår så blir resultatet mer naturligt. Valmöjligheten är oändlig, ett väldigt bra wax.
  3. REDKEN Wax Blast 10 (299kr): Denna produkt använder jag jämt, på allt och alla – oavsett kille eller tjej. Jag gillar att spraya denna på killar som har antingen väldigt kort hår eller killar som har längre och lätthanterligt hår. Ger en lättare styling och en matt finish, alla älskar denna produkt. Passar till den killen som inte vill se ”för” stylad ut och en mer naturlig look….
  4. DOOP – THE RULER (199kr): Här har vi ett kladdigare alternativ, som gör det den ska. Bra stadga och ger en lite mer glansigare look. Jag brukar blanda Lanza Urban Paste och denna för maximal styling – gärna på hår som har mycket virvlar. Denna håller alla hår på plats och jag kan gilla att håret får lite glans, håret ser lite mer välmående ut då. Snyggt på brunhåriga killar!
  5. Revlon Professional Style Masters Creator Fiber Wax (189kr) – Har du ett hår som lever sitt egna lilla liv, ett hår fullt med virvlar och tjockt som en hästman? Då är det detta wax du ska klicka hem. Jag älskar alla typer av fiberwax, när man värmer upp waxet i händerna innan och känner fibertrådarna jobba så blir man så glad när håret lägger sig precis som du vill ha det. Applicera i torrt för att få ett hårdare resultat, i vått hår för att få waxet krämigare.
Hairwax

1.LÄNK.2.LÄNK.3.LÄNK.4.LÄNK.5.LÄNK

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin! Börjar med att säga att jag bara älskar din blogg! Dina tips har Verkligen gett liv till mitt hår igen!
  Nu till min fråga. Jag har länge velat köpa produkter ur redken serien men tänkt mig för då det är lite dyrare produkter. Men då såg jag här om dagen att ö.o.b säljer redken shampoo och balsam gör endast 150 kr st?!
  Är der äkta vara eller varför är det så billigt? Hoppas verkligen på svar så kanske jag kan springa iväg och köpa detta shampoo! 🙂

  Emelie 2014-06-11 14:59:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!