Makeover – Brunette

beforeafter

 

Denna vecka är det brunetternas vecka. Denna kund ville göra en helrenovering med sitt hår, klippa en ordentlig frisyr och ändra hårfärgen. Jag tycker långt hår är väldigt fint, men när halva kroppen täcks av hår så blir helheten inte så smaklig. Väldigt svårt att styla och valet av hårfärg begränsas så det var jätteroligt att ta hand om henne.

 • Jag klippte av ca 10 cm av längden, gjorde en uppklippning. Graderade hela frampartiet så ansiktet och hennes drag framhävs.
 • Hennes hårbotten var matt ”råttfärgad” ca 10 cm ut. Längderna var mycket färgade och hennes hår drog mer åt det rödbruna hållet. Jag valde att lätta upp längderna men massor foliepaket i olika nivåer samt lyfta botten en aning. Ändra nyans helt, jag ville få helheten brun med guldiga inslag.

Resultatet blev ett helt nytt hår, naturligt och hon kommer inte behöva tänka på hårfärgen på flera månader. Solen kommer göra underverk på hennes hår i sommar. Hon har fortfarande kvar tjockleken men hon kommer kunna styla håret igen och inte behöva sätta upp håret i en hästsvans för att ens kunna se världen.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Jag följer dig på instagram och har sett många förvandlingar du gör! Sitter själv och funderar på att boka tid hos just dig, har midjelångt mörkt hår och vill göra en stor förändring! Hur gör jag för att boka tid? 🙂

  Jeanette 2014-06-16 11:32:40
  Svara
 • Du är såå duktig!

  Solin 2014-06-12 14:12:02 http://solinj.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!