Elin recenserar – Amika Power Cloud Dryer

Idag tänkte jag recensera en hårfön från Amika som heter Power Cloud – Repair Smooth Dryer: 

Vad är detta för produkt?
Denna fön har den senaste teknologin – positiv och negativ joniseringsteknik som menas att du kan välja helt själv vad fönen ska göra med ditt hår. Positiv som öppnar och låter den vårdande produkten du lagt i håret innan tränga in i håret på djupet. Eller negativa joner som ger dig hållbarhet av din föning, anti-friss och håret blir väldigt mjukt. Jag gillar att kombinera dessa egenskaper under föningen. Den ska också torka håret 70% snabbare än en vanlig hårfön. Den har också två hastigheter samt tre värmelägen.

IMG_0009-3

Jag har testat denna och jag måste säga att jag är glatt överraskad, trycket denna fön har är helt otrolig. Den har ändå en 1875 watt AC motor så det vore ju konstigt annars. Mitt tjocka hår med 140 st extensions pluppar tar rätt lång tid att föna, men jag upplevde nog att det gick fortare än min andra fön. Den är lätt att jobba med och designen är helt i min smak.

Det negativa är att jag kanske tycker den är lite för tung att volymföna med. Men eftersom föningen går fortare och vilken herrans volym jag fick så väger det upp. Dock så tycker jag priset är lite saftigt för att vara en Amika produkt.

  • Denna fön kostar ca 1500 kr och finns att köpa på Eleven.se

IMG_0008-2IMG_0010-4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!