Tipsar om helt magiska håraccessoarer

Jag är ingen smyckes-människa alls, jag äger massor med smycken men bär aldrig dom. Mitt jobb gör att jag inte kan ha ringar, klockor eller armband. MEN, håraccessoarer är någonting som verkligen faller mig i smaken. Allt från fina hårband, snoddar eller hårnålar. 

Jag har googlat runt som en tok och hittade dessa magiska accessoarer från Sylvain Le Hen. Kostar dock en slant, men värt alla dagar i veckan. In och kika, man blir helt besatt. HÄR kommer ni till sidan!

Vilken är eran favorit? 

accesoarer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sommartid bär jag gärna ett hårsmycke i form av en blomma! Men jag håller med, dom här håraccessoarerna är galet fräscha!

    Sara 2014-06-14 16:01:13 http://zarap.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!