Frisyrtips för dig som ska gifta dig i sommar

Älskade midsommar… Snart är vi där igen! Jag hoppas att det blir fint väder, särskilt för alla underbara par som ska gifta sig. Under juni, juli och augusti är dom månader som flest par gifter sig, midsommarhelgen är en storfavorit. Så därför tänkte jag tipsa er om bröllopsfrisyrer som passar perfekt till din stora jag.

MINA TIPS:

 • Less is more – antingen stark makeup och nedtonad frisyr eller tvärtom
 • Flätor är som sagt årets största trend – Jag tycker lätt vågigt hår med en twist/fiskbensfläta som dras bakåt är så snyggt om du har långt hår
 • En stram knut på valfritt ställe är så snyggt för dig som har kantigt ansikte och vill verkligen framhäva nyckelben och hals
 • Har du en stor och pampig klänning, välj stramt eller en väldigt lätt frisyr. Väljer du en enkel och rak känning med smala band kan du välja stort hår
 • Hår-accessoarer I WILL DIE FOR. Det går alltid att tillsätta ett hårsmycke till varje brudfrisyr, så vackert och trendigt.

weddingelin

Ena håret på sidan (t.v) är en av mina favoriter samt flätan med hårsmycket (t.h). Den V-ringade klänningen passar perfekt till dig som vill ha en frisyr som hänger på ryggen. Har du täckt rygg på klänningen, välj inte en halvuppsättning.

weddingelins

Här visar jag några uppsättningar som jag tycker är helt i tiden, rufs med accesoarer samt har vi en utsläppt frisyr som är less is more – så vackert.

weddingelins2

Här har vi två unika frisyrer, jag låter bilderna tala för sig själv – så otroligt snyggt.

weddingelin1

Jag vill lyfta hårsmycket på bilden (t.v) här. Enkelt utsläppt med lösa vågor, men hårsmycket gör hela frisyren och pricken över i:et.

Hoppas ni fick lite inspiration. Är det någonting ni undrar över inför ditt bröllop, ställ din fråga i kommentarsfältet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!

  Hittade till dig och din fina blogg genom Blondinbella!
  Dina inlägg är verkligen inspirerande – jag ska gå och köpa solskydd för håret direkt. 🙂

  Jag blev framförallt såå glad över bröllopsinspirationen eftersom det bara är 1 månad kvar till mitt bröllop och jag inte är riktigt säker på hur jag vill ha mitt hår… Så jag vill gärna ha lite råd av dig om du har tid. 🙂

  Jag ska ha en spetsklänning som täcker hela ryggen med ett tunt lager av spets med knappar från svank till nacke. Klänningen är V-ringad fram och har rätt breda spetsar som axelband för att ansluta till den heltäckande ryggen. Jag har inte tänkt ha något smycke eller en starkare sminkning utan mer naturlig – Less is more är min grej.
  Min bukett går i ljust rosa och creme. Vår vigsel kommer att ske utomhus (håller tummarna!) i en slottsträdgård och min blivande ska ha uniform (s.k. stor mässdräkt) så han är rätt formellt klädd. 🙂

  Nu till mina frisyrfunderingar. Mitt hår går ca 10 cm nedanför axlarna och är något uppklippt, dock anpassat för att kunna sättas upp. 🙂
  Jag funderar på att ha en lite lös, låg knut som visar ryggen men samtidigt är romantisk. Men det känns lite enkelt, som att något saknas. Men vad..?

  Snälla, hjälp mig med lite råd och idéer för hur jag skapar en underbar frisyr för denna fantastiska dag!

  Tack på förhand!

  Camilla 2014-06-27 08:37:44
  Svara
 • Åh va kul med inspiration för bröllop!! Kan inte vänta tills nästa år då det är dags, och då hoppas jag verkligen att jag har lyckan att du fixar mitt hår 🙂

  Madeleine 2014-06-17 22:37:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!