Så räddar du en dålig hårdag

Ibland hinner vi inte tvätta håret men det finns lösningar som du kan göra med ditt hår så du ändå ser flawless ut hela dagen – om inte två?

1

Sommarens största trend är en scarfs och jag vill verkligen lyfta fram denna. Du kan dölja vad du vill genom att addera en snygg scarfs på huvudet. Sätt upp håret hur du vill och knyt scarfen på valfritt ställe. Variationen är oändlig just för att du köper hur många olika scarfs som helst!

Nu har det också blivit mer accepterat att vara rufsig i håret. På catwalken samt saltvattenslockarna har kommit till en ny nivå – så knyt håret lite hur som helst. Det går inte att misslyckas.

2

Den höga knuten ”bun” är en självklar favorit när vi har dåliga hårdagar. Jag tycker nästan det är lättare att få den på plats om håret är skitigt. När du ändå inte lägger så mycket tid på håret den där morgonen, kräma på lite extra på sminket – läppar är ett vinnande kort. 

3

Även här har vi en knut, fast på sidan. Det kan vara så att du ska på fest, hinner ändå inte tvätta håret. Lugn… Ta fram et hårband, rulla upp håret i hårbandet och vipps har du en snygg partylook.

4

Detta är är flätornas år. Flätorna syns överallt!

Det går inte heller att misslyckas med, ni ser att alla bilder har någonting gemensamt – alla frisyrer är rufsiga. GO FOR THE MESSY!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej elin!
    Älskar att du svarar på läsarfrågor, äntligen en blogg som drivs av en kunnig frisör som kan svara på alla frågor. Jag är blondette och skulle gärna vilja färga håret till en kall blond nyans ungefär som denna http://elin.damernasvarld.se/files/2014/03/20140318-143045.jpg. Jag är dock orolig över att jag kanske inte passar i så ljust hår men jag tycker det är så fint. Kan verkligen ljusa upp en mörk klädsel. Hur vet man om man passar i kall blont hår? Finns det några drag som gör att man passar i det bättre? Kram

    Anna 2014-06-16 14:51:40
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!