Listar hårmissar du bör undvika!

Att det inte blir som vi tänkt oss har nog hänt flera gånger och man kan oftast inte sätta fingret på vad det är. Men jag tänkte visa upp några saker som våra älskade kändisar inte riktigt hade koll på .

Har ni upplevt någon riktigt hårmiss som ni ångrat? 

1 2 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Elin! Det är så att jag har lite självlockigt hår & trivs rätt bra med det. Jag duschar håret och använder sedan värmeskydd och därefter biosilk’s silkesdroppar, jag låter då håret självtorka, borstar det när det torkat och har sen i ytterligare lite silkesdroppar. Problemet är att när håret har torkat känns det väldigt torrt & sprött, även fruktansvärt frizzigt. Vad kan jag göra för att undvika detta???
  Väldigt väldigt tacksam för svar!! Älskar din blogg, kram.

  Anonym 2014-06-19 04:56:35
  Svara
 • Hej elin!
  Älskar att du svarar på läsarfrågor, äntligen en blogg som drivs av en kunnig frisör som kan svara på alla frågor. Jag är blondette och skulle gärna vilja färga håret till en kall blond nyans ungefär som denna http://elin.damernasvarld.se/files/2014/03/20140318-143045.jpg. Jag är dock orolig över att jag kanske inte passar i så ljust hår men jag tycker det är så fint. Kan verkligen ljusa upp en mörk klädsel. Hur vet man om man passar i kall blont hår? Finns det några drag som gör att man passar i det bättre? Kram

  Anna 2014-06-18 22:11:24
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Hej!

   När det kommer till hårfärger och vad man passar i ska man alltid utgå från sin egna hårfärg (utväxten). Drar den åt varmt eller kallt?! Vilken hårfärg har du burit längst? Det är väldigt mycket tycke och smak. Jag tycker du ska rådgöra med din frisör, hon/han får kolla igenom din hudton och vad som skulle passa din personlighet. Det är väldigt svårt att passa i en kall ton, oftast skär hårfärgen sig med hudtonen.

   Men mitt tips är att rådgör med din frisör så kommer ni fram till något bra tillsammans.
   Stort Lycka till!

   Elin Johansson 2014-06-22 13:17:06
   Svara
 • Bästa hårbloggen måste jag säga. Jag läser väl inte ”alla andras bloggar” men din blogg är så lättläst, intressant och inspirerande.

  AA 2014-06-18 14:22:49
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!