Midsommar!

Hej mina fina läsare!

Glad midsommar på er. Hoppas ni äter god mat och tar hand om varandra. Jag är ledig några dagar och ska spendera min helg hemma i Gävle. Under dagen ska jag passa på att visa er min midsommarkrans med lösa vågor och glans.

20140620-120549-43549426.jpg

Såhär ser den ut, ska ni bära krans idag? Det är väl nästan ett måste…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin
  Gud vilken fin krans!
  Jag har en fråga, men först ska du få veta lite om mitt hår 😉
  Jag har en mellanblond färg just nu, men min naturliga är ljusbrun! Jag gjorde för någon månad sedan mörka slingor då jag ville minska utväxten och få den att inte synas så mycket när den kommer ut! Jag blev så nöjd, men efter bara 2 dagar (:ooo) försvann färgen och jag blev blond igen, utom i hårbottnen där frisörer hade lagt en bottnenfärg i min utväxt! Så nu har jag mellanblont mesta dels i håret, ca 3 cm brun färg och sedan min utväxt!! Inte alls snyggt!

  Nu ska jag då tillbaka till frisören på tisdag och fixa mitt hår! Då har jag en fråga till dig. Vad skulle du rekommendera att göra? Jag vill ju inte ha en utväxt som syns, så jag är inne på att färga så likt min utväxt som möjligt. Men då säger mina kompisar att färgen kommer gå ut igen pga solen. Och jag kommer ha samma problem igen

  Eller ska jag lägga en bottnen färg som liknar min mellanblonda Färg och sedan stå ut tills sensommaren och färga brunt då?!

  Vilken tror du är bäst? Jag vill ju ha så likt min neutrala hårfärg som möjligt, ingen utväxt och inget som jag måste göra flera gånger och något som inte är så dyrt. Drömmen är ju att bara kunna färga till min utväxt och sedan kunna ha den färgen och min utväxt smälter in!!

  Men solen förstör ju:(
  Svara gärna i ett inlägg då det är flera som har detta problem och gärna så snabbt som möjligt (gärna innan måndag om du kan)
  KRAM OCH TACK PÅ FÖRHAND

  Maria 2014-06-21 14:56:03
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!