Hårvård för den miljömedvetna kunden

Jag har precis fått testa en hårvårdsserie som endast innehåller certifierade organiska råvaror – perfekt för den miljömedvetna.

  • LabelM Organic Orange Blossom Schampo
  • LabelM Organic Orange Blossom Balsam

Jag tycker den passar bäst för dig med tunt/fint hår då den innehåller Agave för volymen. En mild serie som gör håret mjukt, glansigt och jag upplevde att håret var lättare att reda ut. När man har tunt/fint hår så trasslar sig gärna hårstråna i varandra, sliter man för mycket med borsten i vått hår så slits håret mycket i onödan. Därför tyckte jag denna serie passar jättebra för den typen av hår.

Sen ett plus för doften, fräsch Citrusdoft!

Dom blir dina för ca 169 kr styck HÄR!

IMG_0005 IMG_0006-2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej jag tänkte fråga en sak. Mitt hår blev väldigt guldigt när frissan gjorde ljusa slingor. Jag hade mellan brunt med lite slingor innan. Jag har aldrig förut blivit guldig när jag ljusat upp mitt hår. Jag hade ljust hår ( slingat ) senast för 2 år sedan. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med håret vantrivs verkligen i detta. Tycker du jag ska gå till en ny frisör ? Och ska jag prova ljusa slingor igen då eller vad skulle du gjort. Jag har provat med olika silver schampo men det funkar inte. Vore jätte tacksam för ett svar . Ha en jätte bra söndag Med vänlig hälsning Mia

    Mia 2014-06-22 11:55:11
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!