6 orsaker varför fettigt hår är en fördel

 1. Jag tycket att ett fettigt hår eller tre dagar efter tvätt är då det är eklast att styra över håret. Att sätta upp håret på olika vis är mycket enklare än om håret är nytvättat.
 2. Det är mindre slitsamt att tvätta håret mer sällan, vilket gör att du inte behöver styla håret i onödan.
 3. Du kommer spara pengar eftersom du inte behöver använda så mycket produkter.
 4. Din tid är viktig. Kom ni ihåg inlägget där jag visade hur ni bär upp hatten på bästa sätt? Genom att inte tvätta håret för ofta så kommer du spara så mycket tid, lär dig hantera fettigt hår och se det som en fördel så kommer du ha tid för annat.
 5. Din hårfärg kommer hålla sig fin mycket längre. Du lägger flera tusenlappar hor frisören, varför ska du då skölja ner både hårfärg och produkter i avloppet i onödan? När du säger att din hårfärg tappar glans och lyser fort, tänk på hur mycket du tvättar håret först?
 6. Ditt hår kommer att tacka dig. Hårets egna oljesystem är det viktigaste för din hår-hälsa. Genom att tvätta håret för ofta så kommer du rubba balansen i hårbotten och du kan skapa hårbottensproblem.
 7. elins

  Hatten – Fiskbensfläta – Uppsättning – Ponytail

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh undrar samma sak som Pauline ovan! 🙂 Har samma problem, borstar håret flera ggr under dagen just för att jag tycker det är så fult när det blir ”stripigt”…

  Emelie 2014-06-22 21:18:42
  Svara
 • Tips för oss med kort hår? Eller du kanske har skrivit om det men jag har missat det i så fall.

  Ulrika 2014-06-22 21:02:04
  Svara
 • Hej Elin!
  Kn du inte ge några tips på hur man får ett fint och livligt hår som håller sig så hela dagen? Alltså så att det är som typ ”nyborstat”.
  Så fort jag lämnar dörren blir mitt hår jätte tråkigt och livlöst. Det blir ”stripigt” och lägger dig platt på huvudet. Hur kan jag göra för att få det att så fint ut hela dagen utan att behöva borsta det var och varannan timme?. Om det underlättar för dig så kan jag berätta att mitt här är blondt och väldigt fint/tunt.

  Tack på förhand
  Pauline

  Pauline 2014-06-22 18:41:47
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!