Volymföna lockigt hår?!

Hej Elin!
Tycker det är så otroligt fint med finföning/volymföning, men min fråga är om den typen av föning lämpar sig för lockiga hår också? Alltså att det kan bli lika fint resultat som på ett rakt hår? Jag har mycket fall i mitt hår och har försökt många gånger att föna håret i alla fall rakare, men slutar alltid i kaos då håret blir ett enda ostyrigt fluff… Håret blir så livlöst av plattången, och är trött på det. Väldigt tacksam för svar, har alltid undrat detta! Tack för en bra blogg!

Mvh Josefine

 

Hej Josefine!

Vet du, jag tycker det blir snyggast att finföna lockiga hår. Ett lockigt hår har så mycket textur och rörelse i håret redan som är SÅ snyggt att volymföna. Oftast är lockiga hår naturligt frissiga och är känt för att stå åt alla håll, men fönar du håret med en rundborste så får du fint svall och det tar inte alls lika lång tid än om du skulle föna ett rakt hår – just för att textur och rörelse finns redan att ta vara på.

Det viktigaste är att du delar upp håret i flera sektioner så du har koll på vad du gör, applicera en produkt som är utredande samt en olja för glans. Du kan läsa HÄR hur du lyckas med din löning. Du kan också söka i min blogg på ”volymföning” el liknande för mer information.

– Jag ska försöka hitta en lockig modell så ska jag filma och visa, någon frivillig? 

20140127-194652.jpg

Att föna håret ger så mycket mer liv och naturlighet i håret – här har jag klippt, färgat och volymfönat min kund! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag undrar varför hår blir frissigt och står ut som på bilden till vänster? Mitt hår har massor med sånna små går och vet inte vad jag ska göra? Känns som det går av hela tiden? Har ganska bra och fint hår generellt! Hoppas på svar 🙂

  Elin 2015-12-18 23:34:13
  Svara
 • Hej,

  Jag är absolut frivillig! Har så länge velat se vad du kan göra med mitt stora fluffiga och lockiga hår! 🙂

  Hör bara av dig om du känner att mitt hår kan vara bra att demonstrera med! Kram

  Elin 2014-06-27 13:57:22
  Svara
 • Hej! Jag ställer gärna upp, har varit till frissan en gång i mitt (i november) 30 åriga liv. Har självlockigt långt hår, just nu har jag lite olika färger i mitt hår och har färgat själv 😉 vågar du? Hihi

  Linda 2014-06-23 21:02:00
  Svara
 • Jag ställer gärna upp hihi 🙂

  sabrije

  Sabrije 2014-06-23 19:18:14
  Svara
 • Jag har väldigt lockigt hår som du mer än gärna får föna :-).

  Hälsningar
  Canan

  Canan 2014-06-23 15:55:28
  Svara
 • Jag kan vara frivillig! Jag har extremt lockigt och har ALRDIG lyckats föna mitt hår fint, även frisörerna brukar lessna och ta plattången.. Jag är ledig hela sommaren och bor i sthlm. Vågar du anta utmaningen? Jag kan skicka en bild på mitt hår om du vill 🙂
  Med vänlig hälsning,
  Ebba Rydholm

  Ebba 2014-06-23 13:38:49
  Svara
 • Du kan få föna mitt hår vilken dag du vill 😉 Om det är rätt typ av lockigt?

  Johanna 2014-06-23 12:37:11 http://DamernasVärld
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!