Håll i er – Tipsar om silverschampo?

Som ni kanske märkt under dessa år så är jag inget större fan av silverschampo. Men jag har sakta men säkert, ja vänta här nu – sakta men säkert börjat hitta några favoriter som jag faktiskt tycker om. Jag fick tipset att pröva Maria Nila Palett Sheer Silver och jag är rätt överraskad.

Det jag gillar med Maria Nila är framförallt att allt produceras i Sverige, produkterna är sulfat/parabenfria och denna serie innehåller UV-skydd. Oftast när jag prövar någon typ av produkt med violetta pigment i så får jag tvångstankar att håret kommer suga åt sig för mycket och bli lila. Jag har absolut ingen kontroll, jag har inte blandat pigmenten själv – vilket skrämmer mig. 

Men jag tycker dessa ger effekt efter ca två tvättar och jag vill bara påminna er om att det är schampot som gör mest verkan. Balsam i samma serie är oftast bara för det ska gärna vara ett ”par” alltså schampo och balsam till.

Sen tycker jag om konsistensen och att produkterna är vårdande. Doften tycker jag väl kunde varit lite fräschare men annars än bra produkt.

För 350 ml kostar 169 kr stycket och finns på Eleven.se!

IMG_0005-2 IMG_0007

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej undrar samma sak som ovanstående: Är lykos produkter äkta när märkesprodukter finns att köpa till ett så lågt pris där? Vet du något om de? Mvh Hanna 🙂

  Hanna 2014-06-25 18:17:05
  Svara
 • Hej Elin!

  Kollade efter den nya serien för blond hår från Redken och fann det billigast hos Nordifeel. Men blir lite fundersam om deras produkter är äkta, priserna skiljer ju sig ganska mycket:S Har du några erfarenheter av det?

  Sabrije 2014-06-25 13:11:04
  Svara
 • Hej

  jag undrar vilken salong man hittar dig på? och vad du tar för en klippning? är det med fön också!?

  Tack

  Lina 2014-06-25 12:18:39
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar vilken frisyr du har, och hur det är klippt. Jag har lagt märke till att du har kortare partier fram och inte jämnlångt i hela håret. Är jättesugen på en sån frisyr men ingen aning vad det kallas eller så.
  Tack för en jätte insp blogg!

  Isabell 2014-06-25 11:01:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!