Hur du hittar inspiration i bloggen?!

Hej på er!

Jag vill bara säga TACK till alla mina nya läsare som förgyller min dag och ni är varmt välkomna. Jag får så mycket frågor dagligen från er och jag försöker svara på dom i inlägg eller så svarar jag på era kommentarer. Men jag tänkte informera er hur ni hittar allt: 

 • Antingen så gör jag ett inlägg på era frågor
 • Jag svarar också direkt på kommentaren i inlägget, så ni kan kolla igenom mina kommentarer så finner ni olika frågor och svar där
 • Ni kan enkelt söka efter problem eller speciella tips. Jag brukar uppdatera mina inlägg med jämna mellanrum, t.ex har jag skrivit om lockigt hår för tre månader sedan så gör jag ett nytt uppdaterat inlägg om lockigt hår i nutid.

Se nedan: HÄR kommer du till ”sök-sidan”

elinsblogg

 

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin! Måste verkligen berömma dig för din blogg. Helt otroligt vilken inspirationskälla du är och vilka under du gör på allas hår, älskar verkligen att bläddra igenom din blogg och kolla på dina bilder. HELT amazing. Nu till min fråga..

  Jag har egentligen tjockt och fylligt, brunt hår som har förmågan att bli väldigt långt om jag sköter det. Saken är den att jag inte alls har gjort det, utan haft det klassiska villbliblondtillsommaren syndromet som säkert många åkt på! Detta förstörde mitt långa hår. Nu har jag mellanlångt brunfärgat hår som har gått av på vissa ställen, det är torrt och volymlöst och blir snabbt slitet. Jag har bestämt mig för att göra extensions till slutet av sommaren men tänkte att jag skulle verkligen förbereda mitt eget hår så bra jag kan innan och skulle bli otroligt glad om du kunde hjälpa mig med vilka produkter man ska använda. Klippte av ALLT slitet idag också, så nu tänkte jag påbörja den långa processen att bygga upp håret igen med att beställa produkter. Jag är väldigt inne på produkter i redken serien men har ingen om vilken sort av alla hundra mitt hår skulle må bäst utav…

  Vad skulle du föreslå? Är det bäst med färgbevarande eller återuppbygger inte det håret som något som något i serien för torrt och slitet hår gör?

  Såååå tacksam för svar!

  Louisa 2014-06-25 18:20:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!