Hett tips för ögonbrynen

browbar

Jag skulle verkligen vilja tipsa er om en sak som många missar – ÖGONBRYNEN. Det spelar ingen roll hur fin hårfärg du har, eller hur mycket smink du bär – så är ögonbrynen så viktiga. 

Oftast när jag bedömer vilken hårfärg kunden passar i så utgår jag väldigt ofta utifrån ögonbrynen. Har kunden knappt några ögonbryn eller har ovårdade ögonbryn så rekommenderar jag kunden att gå och fixa dom. Särskilt när jag gör kundens hår mörkare, då är det väldigt viktigt att ögonbrynen passar ihop.

När jag gick från blekt blondin till min soft-ombre så det bästa som kunde hända var att jag kunde färga mina ögonbryn mörkare och mitt ansikte och ögon fick ett helt nytt liv. Det kändes som att allt föll på plats!

Jag vill gärna tipsa er om Benefit’s Brow Bar som finns på Sephora i Stockholm (Biblioteksgatan). Där du kan du boka en tid och få dina ögonbryn friserade, så smart och smidigt. Såhär ser deras prislista ut:

Vaxning av bryn: 220 kr
Färgning av bryn: 150 kr
Duo – vax och färg: 315 kr

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!

  Vill bara börja med att säga att jag älskar din blogg, jättebra tips och inspiration!
  Nu till frågan; mitt hår är brunt, stort och tjockt. Det är platt men väldigt ”poröst”. Det är inte alls glansigt och när det har varit blött och torkar så blir det extremt stort! Jag hade velat ha det lite ”finare” (mer glansigt, inte så poröst). Helst hade jag velat ha det mer ”silkigt”. Går detta? Tacksam för svar.

  Sofia 2014-06-27 21:51:12
  Svara
 • Håller med!
  Jag älskar allt med skönhet och utseende att göra.
  Men känner mig helt galen som lägger sååå mycket pengar på exempelvis en hårborste som mason pearsons & nu en steampod, ångest ångest!! Är de ok?? haha

  Sandi 2014-06-27 21:01:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!