Det bästa från två världar

Jag vill tipsa er om två oljor som är riktigt bra.

 • OROFLUIDO HAIR OIL (flytande) 286:-
  – Denna olja är riktigt bra för normalt till tjockt hår. Enligt mig är den rätt fet och håret bör vara torrt och sprött så håret kan dra åt sig oljan ordentligt. Den är perfekt att massera in i hårbotten två timmar innan du tvättar håret för världens fukt-kur.
 • OROFLUDIO SHINE SPRAY (spray) 199:-
  – Denna oljespray är en lättare variant. Har du lite tunnare hår, typiskt skandinaviskt så är denna perfekt för dig. Den ger superfin glans och håret doftar underbart. Båda oljorna är väldigt vårdande!

Båda dessa oljor finns att köpa HÄR.

IMG_0004

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej Elin, riktigt bra blogg.
  jag har väldigt frissigt hår och får det speciellt när jag har duschat och det tar ett nästan ett dygn innan det lägger sig lite, det är överallt. För någon månad köpte jag någon anti friss leave in balsam för nästan 200kr och vart väldigt besviken eftersom att den inte funkade och att det var ganska dyrt. Jag duschar 2-3 gånger i veckan men det är ändå väldigt torrt. Har du några tips vad man kan göra åt det? Du får gärna tipsa om vad för produkter man kan använda och sen hur man kan ta hand om det på naturligt sätt också.
  Kram

  Saga 2014-06-28 18:14:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!