Förra veckans utmaning

bild-9

Här har vi henne, min super gulliga kund som behövde en makeover. Jag går igång och min hjärna triggas igång så mycket när jag får denna mission framför mig. 

Utgångsläget var en mörk botten, ett orange mellanparti samt gula toppar. Hennes hår var så tjockt så en hårsnodd skulle aldrig hålla håret uppe, sen toppen på moset så är hon väldigt lockig (från botten). Hennes önskemål var att bli blond, jämn färg och en kall nyans. Varför inte? Klart hon ska få det. 

Hon var med på att jag kommer behöva klippa en bra bit på håret för att hon ska få den hårfärg som var önskad. Ibland är det så att man får välja, längden eller hårfärgen. När håret var så torrt och slitet så fanns det bara en utväg att klippa av en bra bit.

Resultatet blir då att hon får en frisyr, bort med håret från ansiktet samt den färg hon önskade! Det tog fyra timmar, många foliepaket senare samt bröts min kam av p.g.a hennes tjocklek på håret – haha som vi skrattade! 

Vad tycks? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Herregud, vad du är duktig. Helt otroligt! Jag funderar starkt på att åka dem 55 mil jag har till Stockholm bara för att klippa mig hos dig. Kommer bli svindyrt för mig med tågresa och allt. Min studentplånbok kommer svida, men du är så värd det. Såg att du kommer ifrån Gävle? Om jag inte läste fel. Är rätt så ny här inne 😉 Du klipper inte något i Gävle längre? Det är ju mina gamla hemtrakter 🙂 Då kunde man göra två flugor i en smäll. Annars så ska jag börja spara nu så jag kan bli fin inför hösten. Hur bokar man tid? 🙂 Ps! Tack för en underbar blogg som är väldigt inspirerande.

  Lovisa 2014-07-01 15:56:01
  Svara
 • Hej! Undrar bara hur mycket denna kund betalade för sitt besök? 😀 Jag har liknande hår själv och skulle vilja boka tid hos dig för att bli blond men eftersom jag studerar har jag inte hur mycket pengar som helst som jag bara kan kasta upp på en gång 🙂 Vore väldigt tacksam för svar!!

  Caroline 2014-07-01 08:28:12
  Svara
 • FANTASTISKT!!!
  Oj vad jag önskar att jag var kund hos dig:)

  Helena 2014-06-30 20:10:45
  Svara
 • Hej! Måste börja med att säga att din blogg är helt grym!
  Är själv frisör och blir riktigt inspirerad av dina bilder!

  En liten fundering har jag bara… Jag har för mig att du i något inlägg om lockiga hår skrev om olika saker att tänka på då de i regel är torra från början. Bl.a. Har jag för mig att du skrev något i stil med att ”blondera håret är inte att tänka på. Är du mörk försök hellre hitta en nyans så nära din egna och använd produkter med fukt. Men håret kommer alltid vara torrt… Osv”. Något i stil med det

  Minns jag fel? :/ :p

  När jag då ser denna bild blir jag lite fundersam kring det… Är ju svårt att övertala alla kunder att inte bli ljusa även om det kanske inte är det bästa för deras hår… Avgjorde du att hennes hår var ovanligt bra annars eller hur tänkte du? Nyfiken 😉 riiiikigt snygg färg, undrar bara hur dina tänkar gick innan du ”accepterade” utmaningen 🙂

  Louise 2014-06-30 19:59:21
  Svara
 • Detta är fantastiskt! Du är så duktig. Köpte silverschampoot du rekommenderade för några dagar/vecka sen idag, och det kan jag göra med gott samvete med tanke på hur resultaten blir när du tar hand om någons hår. Damn.

  Vendela 2014-06-30 16:51:50 http://vendelan.blogg.se
  Svara
 • Hej Elin! Först vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Du är så kunnig, alla dina arbeten är fantastiska! Vet att du nämnde att man ej ska laga bruna slingor på ett blont hår, men hur tycker du jag ska gå till väga om ja vill bli lite mörkblondare? Och varför ej bruna slingor på ett ljust hår? Min frissör brukar nämligen färga min utväxt i en guldig blond nyans som jag älskar samt sätta i lite ljusare slingor så det blir lite skiftningar. Jag älskar ju min nyans men vill bli lite lite mer mörkblond. Hur skulle du göra? 🙂 mitt eget hår är den vanliga mellanbruna färgen haha!

  Hanna 2014-06-30 15:14:30
  Svara
 • Okej det här är helt jävla sjukt..vet inte om du använder magi eller något..men sjukt är det! Så galet jävla duktig!

  Isabell 2014-06-30 14:23:21
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!