Våga älska mellanlängden!

Jag har helt snöat in mig på den magiska mellanlängden. Oftast så förknippar man en mellanlängd som någonting negativt?! Vilket jag tycker är så trist, för det kan vara den snyggaste längden jag vet. Oftast är den väldigt enkel att styla, lätt att hålla fräsch och färgmöjligheterna är oändliga. Jag har tagit ut mina absoluta favoriter, visst är dom magiska?

VÅGA ÄLSKA MELLANLÄNGD!

mid mid1 mid2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Kul att du tar upp just detta då jag och mina vänner alltid har kallat den just för ”meningslösa längden”. Den längden man har när man haft kortare hår och sparar till långt.
  Nu tycker jag det är snyggt i alla fall om man fixar lite med håret.

  Erika J 2014-07-02 19:19:26
  Svara
 • Tack för inspirationen, tog med den första bilden till frissan idag. Hade ”bara” tänkt toppa – men det blev 5 cm extra, fräschare och fylligare!

  Sara 2014-07-02 17:05:06
  Svara
 • Håller helt med! Jag älskar att mitt hår växer fort och jag har oftast långt hår, men nu under sommaren finns det inget bättre än just den här mellanlängden. Jag har strax under axlarna nu och jag ääälskar det! Så fräscht, så lätt och bara mums 🙂

  Lina 2014-07-01 00:45:07
  Svara
 • Inte blinda, men blonda! Ha,ha!!

  Johanna 2014-06-30 22:53:58
  Svara
 • Hej! Vilken bra blogg! Gillar den översta blinda bilden, har ungefär den längden själv! Men hur får jag till det snygga lite vågigt rufsiga? Har rakt hår utan nån naturlig volym! Du verkar vara en jättebra frisör, bodde jag i närheten skulle jag boka tid hos dig direkt!

  Johanna 2014-06-30 22:53:09
  Svara
 • Hej Elin! Jag är i behov av din hjälp. Jag bor i en mindre ”by” och finns ca 5 salonger här och jag vet inte alls vilka som är bra. Jag har planerat att få en ”riktig” färg i mitt hår (ingen fesig färg). Har nyss förstört mitt hår lite genom att försöka gå från mörkbrun till ”ombre/balayage” vilket jag lyckades sådär med. Hur tar jag reda på om er frisör är bra? vill ha lite som du gör med en soft ombre gjort med slingor i olika nyanser och sen får dom gärna klippa av mitt hår till medellängd vilket det är ca 2dm till. Tänk om jag sitter där och får en frisör som inte förstår alls vad jag vill och färgar ist? Tack för svar, Du är grym som frisör! Kram

  Mathilda 2014-06-30 22:46:08
  Svara
 • Åhh va underbart inspirerande! <3

  Maria 2014-06-30 20:34:15
  Svara
 • du skulle passa grymt fint i mellanlängd!

  Sandi 2014-06-30 17:45:56
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!