Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

att göra en ansiktsbehandling

Är det någonting som jag är dålig på så är det att unna mig olika behandlingar. Jag tar hand om alla min fina kunder hela dagarna och ser till att dom blir snygga i håret, sen glömmer jag bort att det är väldigt skönt att skämma bort sig själv. Men nu börjar jag räkna ner dagarna till min semester och dagen till ära fick jag komma till underbara Livia och fick en magisk ansiktsbehandling.

Jag kan inte förklara med ord hur otroligt duktig och proffsig denna tjej är, jag älskar personer som brinner för sitt arbete och är grym på det dom gör. 

Tack Livia för idag och jag känner mig som ny igen! All information hittar ni HÄR.

IMG_0017-3 IMG_0019 hudvård hudvård1 IMG_0014-5

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hejsan!
  Tack för en väluppdaterad och inspirerande blogg! Jag har en fråga:
  Jag läste i en tidning att om man blandar ägg, avocado, majonnäs och olivolja och masserar in i håret och sköljer, så mår håret bra av det och blir glansigare. Stämmer det, eller är det bara en myt? Tacksam för svar!
  / Jonna

  Jonna 2014-07-02 19:58:51
  Svara

senaste från Mode

Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind