Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Godmorgon – har ni skickat in ert bidrag?

IMG_0002

Då var det onsdag igen, hur fort går det inte? Min onsdagsmorgon spenderas med min mail och försöker komma ikapp allt jobb. Jag har en ledig dag från salongen idag och jag ska uträtta några ärenden samt ska äntligen få gå till Livia för en ansiktsbehandling efter lunch. Känner att denna dag kommer bli bra!

Igår kom bästa tidningen hem till mig som jag har sträckläst här på morgonen, ni har väl inte glömt att köpa den? 

Ha en fantastisk dag och jag tycker det är jätte roligt att ni skickat in bilder på era ”wetlook’s”, fortsätt med det så kommer jag pubilcera snyggaste bilden på fredag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag måste bara fråga, min steampod är väldigt braa! men jag är typ lite rädd för den haha.. alltså att man måste hantera den på rätt sätt.. den är väldigt varm på ena sidan och man vågar inte lägga ner den nånstans, känns som att ja måste hålla i den hela tiden, knappt så ja vågar lägga ifrån för o sätta upp håret i spännen mellanåt. sen så är vattenhållaren inte stängd bra så komer man emot så hälls allt ut. Den låter även väldigt mkt o mellanåt kan de komma mycket ånga och låta väldigt puffande.. hur ska man ha hand om den, står mycket man ska tänka på men knappt så man vågar använda efter läsandet. haha

    Sandi 2014-07-02 12:41:59
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Home
Jannike Ebbing
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Imane Asry
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand