Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

New nails – Magi

Min standard fras när det kommer till mina naglar – HON HAR GJORT DET IGEN. Som ni alla vet så går jag hos grymma Celina som gör mina naglar, jag tror ingen kan ha missat hennes konst hon utför på allas naglar.

Men vad tycker ni? 

IMG_0011-4 celina

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Tack för en sjukt bra och inspirerande blogg. Jag undrar vad du tycker och tänker om inpackningar som färgar håret. Jag har funderat på att prova en ifrån Maria Nila Palett. Har försökt googla och ta reda på vad det gör med håret, om håret tar skada osv men hittar ingenting! Skulle vara kul att höra vad du tycker om dessa produkter!

  nathalie 2014-07-03 15:08:52
  Svara
  • Svar på nathalies kommentar.

   Hej!
   Jag tycker jättebra om inpackningar med pigment i sig. Alla Maria Nilas palett är superbra samt Revlon’s färgbomber är också en favorit.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-05 00:04:03
   Svara
 • Hej! Jag undrar vad du har för priser på din salong? 🙂

  matilda 2014-07-03 14:59:42
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!