Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bröllops inspiration – Tips&Trix

Jag tipsade för ett tag sedan om snygga, passande bröllopsfrisyrer inför sommaren och det inlägget blev väldigt uppskattat (se HÄR). Jag älskar att ni ställer frågor och tar upp det ni vill läsa om. Jag har fått bröllops-feber och har tagit fram mina favoriter ur olika kollektioner 2014/15 som jag vill lyfta fram.

elins

Jag tycker fortfarande att ”less is more” är mina favoriter när det kommer till hår och smink. Jag tycker nästan att pampiga, krystade amerikanska bröllop är passé. Ett bröllop för mig är att lyfta fram det bästa ur båda parterna. Klänningen skall vara bekväm och du ska känna dig som DIG SJÄLV, du ska ha bekväma skor så du kan njuta och dansa med dina nära och kära hela dagen. Du ska inte behöva tänka på att dina hår-nålar, löshåret eller donuten faller ner under vigseln.

hair1

Jag tycker man ska satsa på klänningen. När du t.ex ska köpa en ny klänning till en utekväll så köper du någonting du känner dig bekväm, snygg och självsäker i – så du kan stråla och din personlighet blir det som egentligen tar över allt annat. Om du aldrig gör fransk manikyr på naglarna, varför ska du då bära dessa naglar på ditt bröllop? Jag tycker att du ska gifta dig i DIG SJÄLV, en klänning eller hår/make ska framhäva dig som person – det är DIG din partner väljer att gifta sig med.

weddingbohem

Att normen säger att kyrkligt bröllop är så det ska vara men du känner mer för parken nedanför ditt hus är mer er. Varför väljer du då kyrkan? Välj en plats som betyder någonting för er som par, någonting som symboliserar er kärlek. Ni kanske träffades på en strand på Öland, kör på det. Känslan och stämningen kommer kännas så fantastisk.

wedding1

Sen vet jag att det är många som älskar kyrkbröllop och vill känna sig som en prinsessa som i Hollywood-filmerna. Jag säger ingenting om det, kör på – bara man är lycklig och trivs med situationen.

Jag älskar brudslöjan, det känns gammalt och unikt. Jag tycker att bär en brudslöja om du ska ha uppsatt hår, slöjan ska vara lång (helst i släp). Ingen kan ha missat Kim Kardashian’s slöja hon bar när hon gifte sig nyligen med Kanye West?! MAGISK!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Jag undrar vad du tycker om balsammetoden? Är det något du rekomenderar? Kanske kör du på det själv? Funderar på att börja med det men undrar om det är värt det och hur bra det egentligen är? Tack på förhand, Kram!

  Isabell 2014-07-04 18:09:03
  Svara
  • Svar på Isabells kommentar.

   Hej Isabell!
   Jag har svarat på denna fråga i ett annat inlägg. Du kan läsa om det via denna länk: http://elin.damernasvarld.se/2014/01/09/lasarfraga-balsammetoden/
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-05 00:00:06
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!