Vinnaren är…

vinnaren

 

Dada… Vinnaren från min Wet-look styling (länk) blev Amanda. 

Tack så mycket för era fina bilder, så roligt att ni hängde på detta. Det är inte så svårt som man tror, jag hoppas verkligen att ni fortsätter att pröva er fram på olika stylingar – jag tycker det är SÅ roligt att se er lyckas hemma.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag skulle vilja prova byterry foundationen, undrar varför den är så bra? Och vad ligger den på för pris? Får ta en titt på NK när jag är därborta. Har du även provat concealern?

  Sandra 2014-07-07 22:35:19
  Svara
 • Och sen undrar jag, är det svårt att få det resultatet kunden vill, när den tar med en bild? Har hänt mig EN gång att jag fått som på bilden och gått därifrån nöjd. Många gånger när jag vill bli ljusbrun, då blir jag mörkbrun? Och måste börja om från början(slingor, och sen en nyans över det, vilket slitit mycket på mitt hår, jag vill inte vara mörkbrun, jag vill vara ljusbrun!!)
  Är det mitt hår som suger åt sig färgen för mycket, eller handlar det om att frisören lägger i för mörk färg på mig varenda gång? (Har dessutom varit hos många olika frisörer)

  Lina 2014-07-07 20:21:29
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag undrar om du kan visa hur man gör den här frisyren: http://i5.minus.com/ixCXmaEsD1FoJ.jpg
  När jag försöker, så blir det mest lockar utav det, inte det där vågiga?

  Och sen undrar jag en sak, jag tycker många frisörer jag varit hos är dåliga på färganalyser, alltså vad jag passar i. Känns ofta som dom frågar mig vad jag tycker jag passar bäst i. Men jag vill ju ha deras proffessionella kunskap som ska tala om det för mig och hitta det själv. Känns ofta som man blir missförstod hos frisören. Är det så att alla frisörer inte får lära sig färglära? Ska man istället välja en top stylist, advance stylist eller en art director för att man ska få en sådan proffessionell hjälp? En stylist, som är lite billigare, men ändå dyr borde väl kunna sånt?

  Lina 2014-07-07 19:59:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!