Läsarfråga / BY Terry

Jag fick frågan här om dagen om mitt smink från By Terry. Jag har skrivit om dessa produkter innan men jag kör ett till.

Jag har använt By Terry foundation och concealern i 1,5 år tror jag närmare bestämt. Jag använder även deras ansiktskräm som är lite pigment i. Jag är helt fast, jag har alltid älskat YSL smink och varvat olika produkter. Men jag är helt såld och den täcker verkligen utan att kännas ”kakig” eller tung på huden. Jag blir varm om dagarna när jag står och fönar hår te.x och jag har aldrig hittat en foundation som håller sig fräsch hela dagen – DET GÖR DENNA. 

Jag har dock gått över till Bobbi Brown concealer, just för den är lite lättare ”snällare” under mina ögon tycker jag. Jag kan verkligen rekommendera By Terry’s produkter och dom finns endast att köpa på NK i Stockholm. Dom har även väldigt lyxiga dofter, glöm inte att sniffa lite på flaskorna!

Någon annan som testat? 

Byterry

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Jag har en fråga som du jäääätte gärna får svara på. Har alltid haft tjockt spikrakt asiatiskt hår, men när jag fyllde 19 (är 22 nu) så började håret bli tunnare och tunnare. Blir alldeles förskräckt över hur mycket hår jag tappar. Dammsuger flera gånger om dagen men ändå finns mitt hår överallt i hela lägenheten. När jag borstar håret så ser det ut som om allt mitt hår har fastnat i borsten. Ja, du fattar grejen, jag tappar mega mycket hår. Min frisör säger hela tiden att det kan vara stress men det tror jag inte på. Är ju inte stressad?! Bör jag byta shampoo&balsam? Något du rekommenderar? Hjääääälp!
    Hennie

    Hennie H 2014-07-08 16:57:41
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!