Listar dom bästa hår-salongerna världen över

Jag hittade en jätterolig lista hos harpersbazaar.com där dom listade världens bästa salonger i världen. Jag vill jättegärna dela med mig av denna lista till er just för att det är semestertider och vad passar inte bättre då? Någon som ska till dessa städer kanske?

1. Ska du besöka Athen så skulle ska ni besöka ”Vangelis Hatzis”. Hatzis är känd för dom finaste klippningarna och salongen är också känd för att föna hår som ingen annan kan, ett plus är också att många kändisar besöker denna salong.

2. Ska någon till Bankok i vinter? Då ska ni boka en tid på ”The Lounge Hair Salon”. Salongen grundades av en thailändsk supermodell och två stylister. En riktig modesalong helt enkelt.

3. Hur många av er besöker inte Barcelona på ett år? Då ska ni inte missa detta penthouse till salong – ”5° 1a Salón de Belleza”. Dit kommer många modelejon och konsten får ni inte missa att titta på.

4.Beijing ska ni boka in er hos topstylistern Tony Li på salong ”Tony Studios”. Tar hand om kändisar i massor och är ägare till 12 salonger.

5. Är inte Dubai ett dröm-resemål? Är ni där så passa på att göra en makeover hos ”MariaDowling”, Rebecca är proffs på färg och klipp.

6. LONDON CALLING – Jag har inte glömt denna stad. Är ni i London så ska ni boka tid hos ”Josh Wood Atelier”. Bäst på klipp och färg, en av Londons mest eftertraktade salonger.

7. Många av mina vänner ska till Mexico i vinter. Då tycker jag att ni ska trimma ögonbrynen hos en av världens mest kända ögonbryns-designer Hugo Álvarez. Han finns också på den trendiga salongen ”Silvia Galván Bild Studio” – ALLT I ETT HELT ENKELT.

8. Paris – älskade Paris. Är du där så ska du självklart besöka David Mallett – magikern på hår.

9. Vill du kriga bland alla toppmodeller i München så ska du besöka ”Barnet Concept” och boka in en tid hos Dirk Walther!

10. Sist men inte mist, Moskva. Vill du göra allt i ett, naglar, fötter, kroppen, håret så ska ni besöka ”Aldo Coppola”. Salongen är mer än trendig och VIP-känslan kommer kännas av.

world

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Vill börja med att säga att du har en grym blogg! Jag är inte så jätte bra på hår och älskar därför alla tips om allt mellan frisyrer till olika produkter.
    Nu till min fråga.
    Jag har, sedan ca 3 år tillbaka verkligen börjat ta hand om mitt hår. Jag tror jag kan bocka av de mesta på listan över hur du tar hand om ditt hår.
    1. Tvättar håret 1 ggn i veckan
    2. Använder KMs plumping line
    3. Använder värmeskydd dom få ggr jag plattar de, och fönar håret varje gång jag tvättat de.
    4. Använder marocco oil varje kväll.
    5. Skippat alla hårsnoddar med metallspänne.
    6. Sover aldrig med toffs.

    Men, med mina torra längder händer de inte mycket med.
    Min hårkvalite har varit kass länge. Har fällt väldigt mycket, det är livlöst och torrt.
    Positivt är att jag senaste tiden iaf slutat fälla så mycket, Men dessa torra och slitna längderna återstår och har gjort länge, länge..

    Vad ska jag göra?!

    Min andra fråga är att jag blir fet i håret väldigt fort. Trots att jag tvättar håret 1 ggn i veckan. Vad kan de bero på?

    Vore SUPER tacksam om du ville svara i ett inlägg!
    Med vänlig hälsning, Sofie

    Sofie 2014-07-10 23:45:35
    Svara
  • Jag har varit på The lounge hair, och blev verkligen inte nöjd med resultatet. Stylisten verkade väldigt stressad och gav mig inte alls ett bra bemötande. Riktigt trist!

    Angie 2014-07-10 21:33:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!