Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dubbelmoral?

Hej Elin!
Varför uppmanar du läsarna i dina inlägg att köpa produkter via nätet när försäljning på salongerna minskar mer och mer just på grund av alla sidor på internet?

 

Hej!

Detta var en jättebra fråga som jag gärna svarar på i ett inlägg.

Självklart vill jag att ni ska köpa produkterna när ni är hos frisören för oftast får man hem den perfekta produkten för ditt hår. Frisören kan testa sig fram och göra en analys på vilka produkter som skulle passa just ditt hår.

Men idag så finns det mycket produkter på marknaden som inte köps in på salonger, som endast finns på nätet. Jag skulle själv inte vilja ringa till varje salong och fråga om dom har en viss produkt inne – att bara klicka fram den på nätet och dagen efter finns den att hämta på posten känns mycket enklare. Jag ger alltid mina kunder råd och tips om vilka produkter som passar deras hår, men här på bloggen vill jag att ni enkelt ska kunna hitta dom produkter jag skriver om. Skulle bli ett nedrans spring på salongerna annars. 

Jag tror tyvärr att försäljning av produkter på salong kommer dö ut inom 5-10 år. Jag tänkte faktiskt på det innan, det är mycket smartare att öppna en webshop för din salong och sälja produkterna där istället.

IMG_0073

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Elin! Jag undrar om du har något tips på en hårolja för blont hår? Använder nu maroccanoil men har hört att den innehållet mycket silikoner som torkar ut håret. Har letat i ditt arkiv efter ett liknande inlägg men inte hittat. Tacksam för svar då jag är i desperat behov av en bra olja 🙂
  Vad har du för tips på för att skydda håret från solen?
  /Lina

  Lina 2014-07-12 23:31:11
  Svara
  • Svar på Linas kommentar.

   Hej Lina!
   Jag har skrivit väldigt mycket om argan oljor. Du kan bara söka på ”olja” i sökfältet så kommer MASSOR med info upp. Men det finns ingen spec olja för just blont hår. Men oftast är blonda hår mer torra och porösa än färgade hår, så därför behövs en drygare variant av olja. Jag skulle rekommendera Redken All Soft Argan Oil till dig, bästa arganoljan för torra hår. Du kan också använda Redkens Extreme Serie för extra protein!
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-07-13 16:11:20
   Svara
 • Hej Elin!
  Vet du ungefär vad det kan kosta att avfärga sitt hår? Har haft svart hemma färgat hår och har sedan blekt det.Nu är det alltså morots färgat med svarta fläckar lite här och där. Har hår till precis över brösten. Ska gå till en frisör och fixa till allt men skulle vilja veta lite priser? Vet att man inte kan säga exakt!:)

  Tuva 2014-07-12 23:07:22
  Svara
 • Hej! Vad tycker du om Kérastase’s hårprodukter?

  Elsa 2014-07-12 21:57:16 http://elsasterner.se
  Svara
 • Jag håller med, bättre med en webbutik åt sin salong istället, för det är inte så ofta man springer ner till sin salong för att köpa något och dom har inte ALLT heller.

  Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 2014-07-12 15:39:02 http://blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams/
  Svara
 • tack för ditt svar!:)

  milla 2014-07-12 13:55:46
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!