Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag släpper tre tider – först till kvarn

HÖR OCH HÄPNA!

Jag kommer släppa tre tider nästa vecka (v.29) för er som vill bli fina i håret. Detta är första gången jag erbjuder er att boka på så kort varsel, tänkte det skulle vara roligt samt en otrolig förmån för er som inte vill vänta 6 månader på att få en tid hos mig.

Maila mig på [email protected] för mer information – FÖRST TILL KVARN SOM GÄLLER!!

OBS: TIDERNA ÄR BORTA!

damernas elin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Du testade en rundborste som inte blåste luft, som inte var bra, men på Åhlens har de en rundborste som kostar 599 kr som blåser luft, undrar om det kan vara Björn Axen? Jag undrar om du inte kan göra ett likadant test på den? Det borde väl bli samma effekt som alla frisörer använder fast då med både fön och en rundborste, detta borde ju då vara den perfekta ”två i en#

  Helena 2014-07-14 21:28:45
  Svara
 • Hejsan!
  Jag mejlade dej för ett tag sedan och frågade lite om det är möjligt att boka en klipptid hos dej? Förstår att du har många mejl att svara på och vet att väntetiden för att få en klipptid hos dej är lång, men skulle ändå vilja höra lite när det finns lediga tider o.s.v. 🙂
  Kram!

  Mathilda 2014-07-14 18:30:57
  Svara
 • OMG ATT JAG MISSADE :(:(:(:(
  Har bokat tid hos en annan frisör eftersom du är på semester och hoppas verkligen han inte förstör ditt jobb 🙁

  Sabrije 2014-07-13 23:00:01
  Svara
 • Jag har ett önskemål – att du ska göra ett inlägg om hur man sköter om lockigt hår på bästa sätt! Gud vad jag skulle behöva tips på produkter, mitt självlockiga hår mår inte bra efter allt slit med plattång 🙁 kan inte du rekommendera schampo, balsam och inpackning? Och kanske leave in eller olja? Ja helt enkelt hur man sköter om självlockigt hår! 🙂
  Mvh Frida

  Frida 2014-07-13 21:49:32
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida!
   Du kan söka på ”lockigt hår” i sökfältet så kommer det komma upp massor med information 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-14 13:57:20
   Svara
 • OMG såg detta för sent!!!! Antar att dom tiderna är redan uppbokade, men vad roligt att du lägger ut det såhär, hhi.

  Ha en bra dag!!
  Nu blir’re fotboll, VM, final!!

  Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 2014-07-13 21:18:02 http://blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams/
  Svara
 • Hej Elin!

  Har en liten fråga som jag och min frisörfarmor diskuterat. Jag brukar bleka slingor några gånger om året men är nu sugen på att göra hela håret i en kall blond nyans. Är dock inte helt säker på hur man ska gå till väga och vilken frisör man ska gå till. Jag har en naturligt guldig nyans i håret som är hyfsat långt och tjockt. Vad rekommenderar du att man ska göra för att uppnå en kall blond färg på håret?
  Tack för en super inspirerande blogg! Köpt flera produkter du rekommenderat 🙂

  Kram Rebecka

  Rebecka 2014-07-13 21:04:50
  Svara
 • Hej Elin! Jag är lite nyfiken, är själv egenföretagare med min egen frisörsalong. Jag undrar hur många kunder du tar hand om på en dag?
  Jag vore jätte tacksam om du kunde svara, du får gärna skicka ett mejl om du inte vill svara här 🙂
  Med vänlig hälsning, Amanda

  Amanda 2014-07-13 19:42:43
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej Amanda!
   Det är helt olika från dag till dag. Oftast tar jag 4 klipp och färg/sling kunder per dag – alla får tre timmar var. Ibland kan jag ha flera klippningar samt färgbehandlingar på en dag. Det är jätteolika från dag till dag som sagt 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-14 14:00:33
   Svara
 • Har mailat 🙂

  Susanne 2014-07-13 19:27:51
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!