Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Välkommen ”Bronde”

Som ni alla vet så har det varit ett helt år av ”Soft-Ombre” yra i min stol – vilket jag älskar. Det är en hårfärg som inte många frisörer får till och en hårfärg som är så rolig att jobba med. Den är perfekt för att framhäva personen bakom håret, lyfta fram ansiktsdrag, ögon, hudfärg och personlighet. Det en en teknik som gör att du inte behöver färga håret mer än två gånger per år – vilket gör hårfärgen mer skonsam än normalt. 

MEN: 

Nu hoppas jag vi kan komma in i en ny fas. Jag har skrivit om denna hårfärg för några år sedan men nu tycker jag det är dags att lyfta fram den igen. Jag talar om ”Bronde hair color”. 

– Det är en hårfärg som går nästan hand i hand med en ”Soft-Ombre” men den är nästan ännu mer naturlig. Man jobbar med 2-3 olika nyanser, oftast en djup grundfärg och sedan möter upp med två nyanser av blont – jag tycker det är snyggast när det blonda får gå mot guld, beige och honung. Till skillnad från ”Soft-ombre” så kan man göra den mycket kallare – t.ex den fantastiska hårfärgen jag gjorde på Isabella Löwengrip. Men ska man gå över till en ”Bronde” så gör man hårfärgen ännu mer soft fast med varmare inslag.

Jag hoppas att vi kan få se denna hårfärg i höst – vilka är på?

bronde brondehair

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Du menar som en balyage?

  Scar 2014-07-15 15:40:38
  Svara
 • Ser fram emot att göra detta den 11:e oktober!

  Jessica 2014-07-15 09:13:44
  Svara
 • Hej Elin! Än en gång- din blogg är fantastisk! Så fin, inspirerande, varierande och mkt hög kvalité i alla inlägg. Gissa om jag blev extra glad när jag läste detta. Just precis som bild 4 ovan ser jag ut i håret (fast lite kortare hår). Har kämpat för att få min naturliga hårfärg och nu har det blivit lite soblekt med lyster i, ja du förstår kanske hur jag menar:) Dock kändes det lite ”dassigt” fast inte på ett fult sätt, men det är ju den naturliga skandinaviska färgen;) Så nu kämpar jag vidare så jag inte fastnar i nya färgkaruseller igen! Tack för detta igen! Funderar starkt på att boka in en tid hos dig i höst, får göra mig ett besök i Stkhlm. Men läste att du inte har tider frrän om 6 mån… Förstår varför:) Kram och njut av din semester

  Åsa 2014-07-15 08:20:59
  Svara
 • Hej! Sjuuukt bra blog. Länge letat efter en blogg som just din. Har följt med här ett tag nu och undrar vart är det du jobbar nånstans? Vill ju så gärna boka tid! Du verkar vara helt fantastisk! Stor kram

  hanna 2014-07-14 18:00:33
  Svara
 • Hej! Jag försöker få ett så friskt o naturligt hår som möjligt! Har slutat med moroccanoil o kör på avokadoolja som leave in istället. Nu till min fråga; kan du rekommendera några schampon o balsam för tjockt självlockigt hår som har en tendens att bli väldigt frissigt, o torrt ock lätt klyver sig?! Gärna utan alko, parabener, sulfater och silikoner då jag hört att det är väldigt dåligt (??) vad säger du om dessa ämnen, kan man ändå ha ett schampo o balsam med dessa i och samtidigt lyckas få ett återfuktat hår med mindre tendens till kluvna toppar? 🙂 försöker nämligen spara ut det! Tack för en suverän blogg. Med vänlig hälsning

  Johanna 2014-07-14 17:58:46
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!