Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Förbättrat hår på fyra månader?

Jag hade en kund för några månader sedan som berättade för mig att hon tappade mer än 50% av hennes hår p.g.a. en jobbig graviditet samt förlossning. När hon var hos mig så klippte jag igenom håret ordentligt och la ett lätt-toning baserat på olja för att hon skulle känna sig snygg i håret. Vi pratade så mycket om hennes plötsliga håravfall och det kan som sagt bero på många saker.

Oftast när man är gravid så blir håret helt magiskt. Tjockt, fylligt och växer så det knakar – men sedan när barnet har kommit ut och man börjar amma så brukar håret ändra riktning tyvärr. Hon berättade för mig att hon skulle börja äta extra tillskott för att stärka upp håret, inte vilka piller som helst utan:

– Philip Kingsley PK4 Hair Soya Protein

– Det är tabletter som är vegetariska kan man säga, dom är alltså inte gjorda av gelatin som kommer från nötkreatur. Kapslarna innehåller sojaprotein som är en källa till essentiella aminosyror. Om ni inte visste så är aminosyror byggstenar i det protein som håret består av – som kallas Keratin. 

När hon berättade om dessa (som hon köpte i LONDON) så blev jag intresserad eftersom på marknaden i Sverige finns det bara skit inom detta område. Jag älskar när jag får nys om produkter som jag inte visste om. Anledningen till att jag delar med mig av detta är att min kund ringde mig igår och berättade att hennes hår är på väg tillbaka. Hon har märkt en betydlig skillnad och det har växt ut fem cm hår från botten som är tjockt – visst är det fantastiskt?  Sen vet jag inte riktigt om det är att hon äter raw-food och bryr sig väldigt mycket om kroppen, en kombination eller både och? Men det fungerar för henne och jag är väldigt glad för hennes skull.

Har någon annan av er hört talas om dessa tabletter? Ni kan gå in och läsa om tabletterna HÄR!

pk

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • He kan du hjälpa mig att beställa dessa tabletterna efter som de ej finns i sveirge philip kingsly?

    Ulrika malmström 2015-07-05 18:30:49
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!