Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag kunde inte hålla mig…

Jag är jätteglad för att ni gillade att jag erbjöd sista minuten tider hos mig, tack så mycket för alla mail – dom gick åt på 7 minuter. Sanningen var att jag inte kunde hålla mig borta från salongen, haha. Så vad passar inte bättre då än att jag erbjöd mina underbara läsare ”sista minuten” tider – plötsligt händer det. Men jag har tre dagars jobb framför mig och sedan ska jag försöka slappna av lite.

Men jag tänkte bjuda er på en av mina kunders hår idag. En Soft-Ombre när den är som bäst! 

before

FÖRE

after

EFTER

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hallå!
  Jag hade inte färgat mitt hår under 3 år, vilket betydde att jag hade ett väldigt fint hår med bra kvalitet. Sen helt plötsligt fick jag ryck en dag och gick o slingade håret ljust, därav blev allt helt misslyckat då frisören gjorde arbetet och färgen sjukt dåligt!
  Så jag gick totalt 4 gånger med korta mellanrum och ljusade upp m slingor hos olika frisörer eftersom jag aldrig blev nöjd o trivdes inte. (trivs fortfarande ej men nu räcker det, o ja jag var för feg för o gå tbx till samma frisör, sjukt!) Märker att håret brutits av lite här o där men det märker man nog bara om man kollar noga, o i vissa ljus. Så kanske ej så farligt trots allt?
  Nu var det början på mars jag gjorde senaste och jag varken plattar,fönar eller gör ngt slitage med det,klippt det mellan kort,duschar 1-2 gånger i v. Boostar mkt med leave in spray, oljor, bra schampoo och inpackningar.

  Nu till min fråga!
  – Tror du att jag kan gå och lägga i en annan toning som jag trivs bättre i eller bör jag vänta?
  – du skrev en gång att man får vänta lika länge på att håret ska bli helt återställt lika länge som man hållt på att färga det. Eftersom jag ej färgat på några år innan detta, kommer det gå snabbare för mig då?
  – varför tog inte mitt hår mer stryk? Kan det bero på den kvaliteten jag hade innan?
  – Andra bra tips? Elr det ända rätta är kanske bara och vänta!

  Sen vill jag bara tacka dig Elin, för alla dina tips! Det är mycket av dina råd som jag har tagit med mig 🙂 och jag har fått lära mig mycket intressant och kul! NÄSTA gång jag går till frisören igen, blir hos dig, även om är flera mil ifrån!!

  Kram

  Louise 2014-07-16 01:14:46
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!