Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Såhär ska ett hår må efter extensions!

Jag vill verkligen lyfta fram och visa detta för er. I morse tog jag hand om världens bästa Camilla som ville ta bort sina extensions och klippa igenom håret inför hennes semester i Spanien. Jag blir så otroligt glad när mina kunder tar hand om sitt hår (och löshåret) så bra så att deras egna hår inte har påverkats alls.

Camilla har haft löshår från Glorious Hair  i ca 2-3 månader och jag har även färgat hennes hår en gång, plus löshåret en gång i mellan. Ett skonsammare alternativ finns inte att hitta på marknaden samt har hon varit grymt duktig på att sköta om håret. 

– Det bästa med Glorious håret är att man kan återanvända håret flera gånger, så vi ska sätta om samma hår som jag tog ut idag i augusti igen. Som ni ser på bilderna här under så visar jag hur det ser ut under tiden jag tar bort löshåret – inget slit, inte massor med hår som bryts av eller trassliga tovor som fastnat i hårbotten. Jag behöver inte använda några kemikalier för att ta bort färserna, utan bara öppnar upp fästet och dom släpper av sig själv. Ni har nog alla varit med om dåliga hårförlängningar och hur mycket ert egna hår har tagit stryk – det är inte roligt. Jag blir helt varm i hjärtat när jag sedan tvättar och klipper igenom håret och märker att hennes hår skiner som aldrig förr.

Så med detta sagt vill jag verkligen lyfta fram att TA HAND OM ERA HÅR, särskilt om ni väljer att sätta i löshår. Jag vill aldrig, aldrig mer få frågan:
– Sliter det mycket på håret om jag sätter i löshår?

För här har ni resultatet!

extensions IMG_0005-7

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin!

  Var hos frisören förra veckan som klippte alldeles för mycket och dessutom en väldigt märklig frisyr som inte alls passar mitt ansikte. Känner mig som en pojke och trivs verkligen inte med mig själv nu. Jag har alltid varit emot extensions eftersom det sagts slita så mycket på håret men förstå lyckan när du lägger upp det här inlägget just nu! Hur mycket kostar det att göra en förlängning med Glorius Hair?

  Stor kram!

  Sara 2014-07-16 08:36:32
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hej Sara!
   Men vad tråkigt att höra, inte kul när det händer. Det är jättelika vad frisörer tar för en sådan hårförlängning. Just Glorius håret är väldigt exklusivt hår och är rätt dyrt. Men jag brukar ta för en helförlängning på ett normalt hår ca 10.000-13.000 kr beroende på längd osv.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-17 08:42:01
   Svara
 • Hej Elin! Tack för världens bästa blogg verkligen, du är så sjukt inspirerande och duktig på det du gör. Jag har en fråga, har mailat dig tidigare men förstår att du har fullt upp och inte hinner svara alla, men tänkte göra ett nytt försök iallafall haha: jag har ett väldigt frissigt.lockigt och tunt hår som lätt går av och är svårskött. Jag är helt lost när det gäller vilka produkter jag ska använda, plattar håret dagligen för att känner mig så otroligt ful med min rishög på huvudet annars:( har testat Kevin murphys schampo och balsam men mitt hår blir verkligen inte bra av dom produkterna, frissar sig ännu mer och blir otroligt ostyrigt. Har testat så många produkter och får aldrig ett bra resultat, känner mig alltid ofräsch och ful i håret och det påverkar mig jättemycket dagligen 🙁 Skulle vara så himla tacksam för sin hjälp eller råd om vilka produkter jag ska använda eller hur jag ska sköta håret. Kramar Stephanie

  Stephanie 2014-07-15 12:55:41
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!