Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Dom hetaste korta frisyrerna – Gör årets klipp du med

Jag är en sådan person som ÄLSKAR kort hår på tjejer/kvinnor. Jag tycker det utstrålar power, buisness och mer kvinnligt blir det inte. Vi kvinnor har otroligt fina drag som jag tycker försvinner när vi har långt hår. Hals, nyckelben och ansiktsdrag kommer fram till en helt ny nivå när vi klipper av oss håret och jag blir så till mig när man får klippa fram en person.

Så här kommer massor med inspiration till er som har kort hår men söker efter en förändring, eller dig dig med trasigt, livlöst och långt hår som vill göra årets klipp – du kommer inte ångra dig. Life is to SHORT <3

1 2 3 4 5 6 7

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • det verkar som de flesta som älskar kort hår har långt hår själva xD vi som sitter fast med ett hopplöst kort hår brukar dock hata det xD

  jessie 2014-07-31 18:53:45
  Svara
 • Håller med ovanstående, tror dina drag hade kommit fram super i ett kortare klipp (typ bild 9 eller 10!) och ångrar du dig kan du ju alltid sätta i förlängning igen?

  Annie 2014-07-18 01:21:37
  Svara
 • du pratar mycket om våga, och att klippa sig kort, men varför vill inte du testa och våga 😀 tror det skulle va jätte fint

  Sandi 2014-07-17 18:38:30
  Svara
  • Svar på Sandis kommentar.

   Hej!
   Jag har prövat det mesta under åren, under frisörgymnasiet så har jag varit i alla hårlängder och i hela färgskalan – så jag känner mig rätt klar. Men man vet aldrig 🙂
   Kram Elin

   Elin Johansson 2014-07-20 13:13:04
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!