Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarnas punkter

I detta inlägg listade jag mina favorit produkter och listande mina personliga tankar om mitt hår. Jag bad er lista era egna punkter vilket jag tyckte var så roligt – TACK. Det roligaste är att vi tänker så olika men att ingenting är fel , bara att det känns bra för en själv. Bara för att jag skriver att jag gillar en produkt, så behöver inte den vara bäst eller min olja är bättre än din olja. Ibland så märker jag att man kan använda en produkt till något helt annat än vad den är gjort för – var kreativ och älska ditt hår!

Här kommer dom: 

julia marieh

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Elin Johanssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!