Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag ÄLSKAR rödtottar

Som ni märkte från rubriken så handlar detta inlägg om min kund jag hade igår, Hanna. Vilken skönhet! 

Hon kommer in med ett magiskt hår, det är nästan så långt så håret nuddar rumpan och med den snyggaste naturliga rödlätta hårfärg så man nästan smälter. Konstigt nog så är håret i väldigt bra skick fast hon inte hade klippt håret på flera, flera månader. Alltså, jag höll på att ramla av stolen och tappade nästan ord när vi konsulterade vad hon ville göra med sitt hår.

– Det som var viktigaste för mig var att inte kämpa emot att hon är rödlätt, det är hennes starkaste och unikaste drag. Vi bestämde oss för att bygga fram en Ombre på vad vi redan hade – alltså jobba med två blonda färger och skapa en Ombre med slingor och hennes egna utväxt. I klarspråk, ingen bottenfärg. Jag klippte även bort mycket på längden, skapade en frisyr så hon lätt kan styla håret enklare än innan.

Här har vi resultatet, jag glömde såklart att ta en före-bild – jag var helt inne i min färgbubbla. Men Hanna var supersnäll och ställde upp på kort – TACK!

Vad tycker ni?

elins elins1 elins2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jättefint. Ni hade tom kunnat göra det mer åt det röda hållet. Jag älskar rött hår.

  Erika J 2014-07-21 19:45:18
  Svara
 • Hej elin jag undrar hur mycket det kostar att göra en
  ombre hos dig. Eller någon annan som vet vad hon tar?

  Titti 2014-07-19 15:54:12
  Svara
 • Hej Elin! Jag har tappat jätte mycket hår på senaste tiden, jag är lite rädd och har ingen aning om varför jag tappar så mycket hår. Jag använder nästan aldrig värme på mitt hår, tvättar det två gånger i veckan osv.. Så jag förstår inte hur jag kan tappa så mycket?

  Amanda 2014-07-18 20:23:02
  Svara
 • Vilken tur att hon behöll den snygga rödlätta färgen. Grymt bra blev det! 😮

  vendela 2014-07-18 19:17:50 http://www.vendelan.blogg.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!