Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Vilken tur att jag tänkte till…

Kom ni ihåg inlägget jag bad er om att ge mig förslag om vilken färg jag skulle pröva av Label.M nya färgsprayer? Ni hittar det HÄR. Ni var väldigt eniga och lila skulle det få bli. Jag hade tänkt göra en cool Ombre med den lila färgen och avsluta med rosa toppar, fota och göra en step by step för er.

MEN – vilken herrans tur att jag tänkte till först. Eftersom jag inte har något erfarenhet av dessa sprayer sedan innan så testade jag först på två hårslingor som jag tappat. Bara för att vara säker på att jag kan tvätta bort färgen. Jag har ändå ett löshår i för rätt mycket pengar, så jag kände att jag prövar på dessa slingor först.

Det står att man inte behöver skydda kläderna när man sprayar denna spray på håret, men jag kände mig lite skeptisk direkt. Jag la hårslingorna i handfatet och sprayade på. Det var ett rejält tryck så hårslingorna flög runt och hela handfatet blev lila. Redan där kände jag att detta skulle bli fel, när jag låtit färgen torkat så borstade jag ut slingorna med händerna och blev helt lila/rosa på handflatan?! Jag stod även och gnuggade handfatet med klorin för att få bort färgen där.

Jag tvättade händerna säkert fem gånger och färgen sitter fortfarande kvar (dagen efter). Därefter så började jag schamponera hårslingorna med vanligt schampo, jag tvättade om och om igen. Tror jag var uppe i 5-6 gånger och färgen släpper inte och nu är hårslingorna ROSA. Tänk om jag hade gått lös på hela mitt fina hår, hela min sommar hade varit förstörd!!!

label

Dock så är färgen intensiv och fin lila, sprayen ger en matt textur som är snygg. Men håret färgar av sig och håret känns nästan syntetiskt. Det jag tror dom har tänkt på är att alla färger, till och med blå och rosa ska synas på mörka hår. Vilket i sin tur är väldigt smart, för det är inte många färgsprayer som syns på mörka hår.

labelm

Jag försökte fota så ni kunde se den rosa färgen på slingorna, men ni ser på min hand?! Såhär ser jag ut idag med… Hårslingorna var helt blonda innan, nu är det en blandning av rosa, orange och gult?! Oftast så när man färgar med dessa typer av färger på ett blont hår så kan det ta några tvättar för att gå bort färgen, särskilt om man har torrt hår. Jag har testat det mesta och denna produkt blev jag livrädd för. Jag har färgat hela mitt hår rosa med Kevin Murphy Colorbug en gång och den gick helt ut efter två tvättar.

Nej, dessa skänker jag bort. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vad skiljer en hårinpackning och en egen inpackning av endast kokosolja? För- och nackdelar?

  Isabell 2014-07-18 17:06:06
  Svara
 • Alltid bra att prova innan man gör det helt och hållet!!

  vendela 2014-07-18 16:15:48 http://www.vendelan.blogg.se
  Svara
 • Hår ;))

  Tess 2014-07-18 15:42:28 http://Www.seenbytess.se
  Svara
 • Pust vilken tur du testade innan. Men på ”eget hår” tvättss de ur på en tvätt. Jag har ju då testat alla på mitt jår ;))

  Tess 2014-07-18 15:42:07 http://Www.seenbytess.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!