Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VIDEOTUTORIAL – Så gör du dom finaste lockarna

Den frågan jag får mest när det handlar om styling så är det HUR jag gör mina egna lockar på mitt hår. Jag gjorde en stepbystep i bilder för ett tag sedan, ni hittar inlägget HÄR. Men jag har inte visat er på film, så vad passar inte bättre än att göra det ikväll. Det är nästan 30 grader varmt, solen skiner, det är semestertider och man vill känna sig fin till kvällen. Då kör vi: 

Hörrni, ska vi köra en läsar-styling igen? Locka håret med locktång och skicka din snyggaste bild till [email protected] Märk mailet med ”Läsar-styling”. Ni var så duktiga sist när jag körde ”Wet look” stylingen, snyggaste lockar vinner och lyfts fram i bloggen! 

elin

IMG_0037-3

Jag har använt: 

1. Amika Curler set – 32 mm

2. Amika värmeskydd-handske

3. Svin/naturborste 

4. Redken Pure Force 20 

5. Sebastian – Shine Shaker

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!
  Jag bara undrar om du har löshår?
  Jag har ganska så platt hår och skulle vilja få mer liv i det och volym. Vad är det bästa sättet då att göra förutom att tupera håret? Ser håret tjockare ut med löshår?

  Hanna 2014-07-20 16:10:49
  Svara
 • Det ser så enkelt ut:) Men svårt för en ovan;) Du är så söt! Och grymt duktig!

  Åsa 2014-07-20 14:52:42
  Svara
 • Hur gör man om man har naturligt vågigt stort hår men vill ha finare lockar, ska man då platta först och sen locka eller locka det vågiga som det är, jag upplever att det inte blir bra när man gör på de naturligt vågiga fluffiga håret för då blir de inge bra form på de heller och svårt o få till det på nåt sätt..

  Sandi 2014-07-20 10:59:40
  Svara
 • Hej!! Har försökt leta men hittar inget inlägg där du skriver om toning, skulle uppskatta om du kunde skriva lite om det och om du rekommenderar det. Jag har aldrig färgat mitt hår och tycker om min hårfärg men man skulle gärna prova något nytt någon gång men är lite rädd då jag inte kommer kunna få tillbaka min ursprungliga hårfärg om jag färgar det… Jag har funderat på att tona slingor men vet inte om det går eller hur resultatet brukar bli med toning. Skulle vara jättesnällt om du kunde skriva några rader om detta! Tycker jättemycket om din blogg förresten 🙂

  Johanna 2014-07-20 00:39:17
  Svara
 • Hej! Först måste jag bara säga att jag ÄLSKAR din blogg och du verkar så duktig på det du gör!
  Jag bara undrar om du kan berätta lite mer om de två torrshampon du pratat mycket om tidigare. Jag syftar alltså på Redken – Pillow proof blow dry och Kevin Murphy – Fresh hair. Vad är skillnaderna, varför gillar du dem och vilken föredrar du? Tacksam för svar.

  Alva 2014-07-20 00:05:47
  Svara
 • Älskart!

  / The Rajic Journal – http://therajicjournal.tumblr.com/

  The Rajic Journal 2014-07-19 23:31:13 http://therajicjournal.tumblr.com/
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!