Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Prenumerera på min YouTube kanal

elinjohanson

Ni har väl inte glömt att prenumerera på min Youtube kanal? Där hittar ni enkla tips på hur ni kan fixa era hår hemma, blir inte enklare än så. Ni får gärna tipsa mig om vad ni skulle vilja se? Var gärna lite specifik.

Ni kommer till min kanalHÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Elin!
  Jag har läst din blogg ett tag nu och måste bara säga att den är grym och DU är grym.
  På senaste tiden så har jag blivit mer och mer intresserad av hår och att börja ta hand om mitt hår. Jag har en kompis som jobbar på en salong och blir inspirerad bl.a av henne men även av dig.
  Förr så köpte jag schampo och balsam på Ica, jag brydde mig inte så mycket. Tvättade håret minst en gång per dag då jag upplevde att det blev fett så fort.
  Men nu så har jag läst din blogg och känner att jag har fått en massa tips, så nu tvättar jag håret 2-3 ggr/veckan och jag har köpt produkter från en frisörsalong och jag har börjat ta hand om mitt hår (som redan känns mycket finare och fräschare).

  TACK för alla tips och inspirationer and keep up the good work! 🙂
  Kram!

  Jessica 2014-07-22 00:23:28
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!