Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Så bygger du upp skadat hår

Jag vill verkligen rekommendera denna produkt till er, jag vet inte riktigt varför jag inte gjort det innan – men här kommer en produkt som alla borde ha hemma. Jag talar om: J Beverly Hills Platinum Repair Treatment

– Detta är som små ampuller som du kan köpa antingen i 6 pack, eller vill du bara köpa styckvis så går det jättebra det också. Jag vill understryka att dessa produkter går endast att köpa hos frisören, säljer salongen J Beverly Hills så kommer du finna dessa där.

Du kan använda en ampull två gånger så det är jättebra. Men denna bygger upp hårstråna, stimulerar hårbotten och återställer hårets naturliga vitalitet. Dom innehåller aminosyror, keratin och antioxidanter som kommer ge ditt hår extra liv. Jag själv älskar dessa små älsklingar, håret blir som nytt i några veckor – sedan måste man fylla på med smörjmedel som jag brukar säga. Varje söndag längtar jag efter dessa små a

IMG_0003-2

Hur använder jag dom?

1. Schamponera håret med valfritt schampo, gärna ett schampo för skadat hår

2. Applicera några droppar av ampullen i hårbotten, massera ordentligt 

3. Sedan applicerar du från topparna och jobbar dig uppåt. Du använder mer utav produkten på dom ställen håret är mest skadat.

4. Linda in håret i plastfolie eller en varm handduk och låt verka i 20 minuter. Vill du skapa en ännu mer intensiv inpackning så låter du produkten sitta i över natten och schamponera ur produkten som vanligt, avsluta med balsam.

OBS: Denna produkt ska tvättas ur – annars kommer ni se ut som smält smör i hårbotten. 

IMG_0004-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Elin!
  Tack för en bra blogg 🙂
  jag har precis som du glorious hair extensions & undrar om man kan använda dessa då eller bör man enbart använda dem där fästerna inte sitter?
  Tacksam för svar.
  Kraam

  Tilla 2015-02-12 12:55:37
  Svara
  • Svar på Tillas kommentar.

   Hej!
   Just denna använder jag BARA i topparna, är väldigt försiktig att ampullerna (alltså denna produkt) inte hamnar på fästena. Man ska aldrig ha balsam eller inpackning på fästena, vilket löshår man än har.
   Kram Elin

   Elin Johansson 2015-02-12 22:45:01
   Svara
 • Hej Elin,
  Jag vill fråga dig om ampullerna från J beverly hills. Jag hittar inte ngn återförsäljare åt den någonstans i Sverige. Vet du vart jag kan finna dessa ampullerna?
  Kram..

  mona 2015-01-13 20:17:07
  Svara
  • Svar på monas kommentar.

   Hej!
   Du kan kika på dom salonger som säljer J Beverly Hills produkter, dom har ampullerna och finns dom inte på hyllan så kan salongen beställa hem dom åt dig. Kram Elin

   Elin Johansson 2015-01-14 00:02:47
   Svara
 • Hejsan! Tänkte fråga dig om tips på ett bra schampo/balsam och inpackning. Jag hade gärna köpt kevin murphy, men jag tycker det är för små, väntar på att det säljs i större flaskor. Mitt hår är färgat så länge jag kan minnas, nästan 😉 och senaste månaderna har det varit blont. Inte jätte slitet men det behöver garanterat något vårdande. Ganska tjock och halv långt hår. Som nu för tiden verka bli fettigt väldigt fort, efter 2-3 dagar är det fettigt, vilket jag inte tycker det ha blivit tidigare. Försöker använda torrschampo för att slippa tvätta det för ofta. Mvh Sanna

  sanna 2014-07-22 11:58:10
  Svara
 • Undrar samma sak som Kris. : )

  Marieh 2014-07-21 23:32:02
  Svara
 • Kan man köpa dem av dig- betala till konto och få dem skickade?

  Kris 2014-07-21 21:42:38
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!