Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN SENASTE VIDEO

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tack för ditt eleganta frisyrtips. Lätt att göra själv och passar många. Särskilt glad blev jag, tant med långt hår, för en enkel uppsättningsvariant som passar till vardag men även till fest. I detta känner jag mig alltid snygg och välklädd oavsett om jag bär jeans eller mer formella kläder och kan fortsätta behålla mitt långa hår. Inte syns de slitna topparna heller utan är nästan bra att ha för att få slingorna i ”snurren” att sitta fast.

    vera 2014-08-06 17:13:53
    Svara
  • Åh ser ju så enkelt ut när man ser videon såhär men när jag väl ska göra något så passar jag aldrig i något och det är heller inte så lätt.. jag har tummen mitt i handen när det gäller håret. =)

    Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 2014-07-22 21:47:15 http://blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams/
    Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!