Ge mig Love + Salt Mist

Jag har hittat en produkt som jag verkligen vill prova. Dock har jag inte hittat någon återförsäljare här i Sverige, jag måste söka vidare så jag kan klicka hem denna.

Jag pratar om Love + Salt Beach Hair and Body Mist: 

– Jag är en sådan person som älskar att hitta och pröva olika produkter, vem vill inte det liksom? Men det roliga är med denna (som jag läst mig till) är att den innehåller tre olika salter – franska, epsom och rosa Himalaya. Som sedan blandas i renat vatten tillsammans med kokosolja, aloe vera, och destillerade damast rosor – det kan ju inte bli bättre. Det som är unikt är att denna innehåller aloe-vera som gör att den också är vårdande. Den går även att spraya på kroppen för en fin lyster.

Detta är en vårdande saltvatten-spray kan man säga. Jag tror att om man sprayar i denna i håret innan läggdags, flätar håret och sedan på morgonen så kommer det fina stand-svallet fram.

GE MIG DENNA! NÅGON?

mist

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Elin! 🙂 Tack för en grym blogg! Jag har en fråga som du kanske har ett bra svar på.. Jag är ute efter ett hårspray med medium/strong stadga med vård och värmeskydd. Jag har tidigare använt Kerastase Résistens Double Force, men det håller dåligt i mitt hår. Tips? 🙂

    emma 2014-07-25 08:55:33
    Svara
  • Hej Elin! Kan man skydda hårbotten från att bränna sig med UV-spray? Alltså en som man ska skydda håret med? Jag har tunt hår och bränner mig därför lätt i hårbotten om jag inte använder solhatt. Men när jag väl badar alternativt råkar vara i solen utan hatt, så kan min hårbotten brännas – särskilt när jag är utomlands. Om jag investerar i UV-spray till håret, till exempel den från Wella, kan jag då använda den som solskydd till min hårbotten? Eller är det bara själva håret som skyddas?

    Ylva 2014-07-25 00:01:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!