Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga – Spray

Hej Elin!
Jag vill börja med att säga att jag tokälskar sin blogg! Sedan jag började läsa den för några månader sedan har jag börjat bry mig mycket mer om mitt hår och börjat

Jag har naturligt ganska rakt hår, men gillar det bättre när det är lockigt. Därför brukar jag ofta sova med flätor eller locka håret med locktång. Jag skulle vilja skaffa någon produkt som gör att lockarna håller sig, men som ändå låter håret se naturligt ut efter styling.
Jag vet att du är tveksam till hårspray, och undrar därför om du har något annat tips på produkt, som passar den mindre plånboken. Skulle verkligen vara jättesnällt om du kunde komma med tips!!

 

Hej!

Tack snälla du, vad snällt sagt.

Jag har skrivit om detta mycket, men jag tycker att saltvattensspray är betydligt bättre än vanlig hårspray. Om du gillar att sova i flätor så kan du spraya håret med saltvattensspray innan du ska sova, fläta håret och borsta ut håret som vanligt på morgonen. Om du är ute efter den billigare varianten så tycker jag att DENNA fungerar alldeles utmärkt.

Jag kan faktiskt tycka om helt vanlig gel, som oftast förknippas för killar. Men jag tycker faktiskt att resultatet blir snyggt om man tar några droppar vatten och lite gel, kramar i och drar igenom med fingrarna. Jag kan rekommendera DENNA produkt – dyr men värt varenda krona.

Annars kan du spraya in lite leave-in spray och låta håret få fukt och näring. Lockarna kanske inte hålla sig så länge, men vad är inte vackrast när ett hår doftar och skiner som aldrig förr?! Du kan göra ett eget leave-in spray, receptet hitta du HÄR

IMG_0010

GRYM saltvattensspray – något dyrare men min favorit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Elin,

  Du inspirerar verkligen med ditt brinnande intresse och glädjen i ditt jobb!! Man blir själv sjukt motiverad till att fixa och ta hand om sitt hår efter att ha läst dina inlägg 🙂

  Du stylar och fixar långt hår otroligt fint, men jag tänkte höra om du kanske vill ge lite mer tips till oss med axel långt hår. Jag har för ett tag sedan gått från låååångt mörkbrunt hår till blondt axel långt hår och verkligen ÄLSKAR DET, men jag har jättesvårt att få till det och vet inte hur jag ska styla det på bästa sätt.. Hade varit jättekul om du kunde tipsa och visa lite av dina bästa knep 🙂

  Tack på förhand!!

  Victoria 2014-07-25 09:02:07
  Svara
 • Hej kag älskar din blogg och alla dina tips! Mitt hår har blivit så mycket vackrare sen jag börja läs din blogg nu till min fråga. kan du rekommendera en plattång som har bra värme och plattar snabbt och håller håret rakt länge och som har ett bra pris (ska gärna kunna locka också) min andra fråga är om salt vatten sprey sliter på håret?
  Tacksam för svar 🙂

  Emily 2014-07-24 13:22:02
  Svara
  • Svar på Emilys kommentar.

   Hej!
   Alla tänger från GHD är superbra, finns inga bättre tänger på marknaden. Saltvattensspray sliter inte på håret, men den har syftet att torka ut håret just för att det är en stylingprodukt. Men jag brukar applicera argan-olja innan jag sprayar saltvattensspray för extra vård.
   Lycka till!

   Elin Johansson 2014-07-25 11:17:51
   Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!