Har du bränt dig i hårbotten? Här har ni lösningen…

Nu när det är 32 grader så måste vi verkligen smörja in oss, det gäller även hårbotten. Det finns ingen speciell produkt att smörja in i hårbotten, men jag har kommit på ett det går lika bra med vanlig solskyddsfaktor som man använder på kroppen. Man duschar ändå alltid på kvällen efter sol och bad så se till att tvätta ur håret ordentligt.

Massera in solskyddsfaktor i hårbotten, gärna anpassat för ansiktet med högt solskydd. Förslut håret med att göra en fläta eller en låg ponytail – redo för sommaren! Har du redan mot förmodan bränt dig i hårbotten, då smörjer du in med aftersun lotion som vanligt (fast i hårbotten). Ett annat tips är att lägga massor med is i en plastpåse, lägg den på huvudet – kyler ner och känns skönt. Sen allt med alle-vera är superbra!

Det är som sagt JÄTTE viktigt att smörja in hårbotten, glöm verkligen inte det!

IMG_0002-9

 

Jag köpte mina favoriter från Apoteket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej! Går det att rädda håret när det blivit små pluppar på och sedan går av typ uppe fem cm från hårbotten? Det är alltså inte några kluvna toppar utan går bara plötsligt av… Laga förstår jag ju att det inte går, men förhindra att mer går av?
  Är Wella SP light oil keratinspray något vårdande eller bara en glansspray?

  Kris 2014-07-26 12:08:22
  Svara
 • Hej.
  Har du nåt tips om man har torrt hår på grund av hårt och kalkrikt vatten?

  Med vänlig hälsning,
  Sissi

  Sissi 2014-07-25 13:03:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!