Hair-Tutorial Bohemian Braids

Jag lovade att ni skulle få lära er att göra en hair-style som är så enkel att göra. Den passar till både fest och lata dagar på stranden, just för att håret kommer bort från ansiktet.

Jag valde att locka håret med en locktång innan, just för att få helheten lös och busig. Men det går jättebra att ha platt hår och göra flätorna mer släta. För att lyckas med denna frisyr hemma så behöver du:

1. Valfri locktång eller plattång

2. Genomskinliga hårsnoddar

3. Hårspray – Saltvattensspray

4. Några hårnålar

braid

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej. Jätte fint! Vad är det för hårspray/saltvattensspray som du använder dig av?

  Elin 2016-07-19 23:01:12
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag älskar din blogg, får så mycket inspiration och tips!
  Min naturliga hårfärg är ”vanlig brun”, men i April så gick jag till frisören och gjorde mig blond genom en massa slingor i håret. Det kostade 1200kr, och för mig var det ganska mycket pengar.
  Nu börjar jag då få en utväxt, dock inte så väldigt tydligt, men en utväxt. Det är då tänkt att jag ska gå tillbaka till frisören och göra samma sak igen, för samma summa pengar.
  MEN, jag har kollat runt lite, och på Bellbox så säger de att de färgar bort utväxt för 600kr, en markant prisskilnad. Är de att lita på? Det är ju trots allt inte en riktig salong?
  Och hur blir det egnligen att ta bort utväxt på slingat hår, när jag har så mycket slingor? Går det? Borde jag färga håret så att det blir helblont (lockande tanke), och sedan gå över till att börja ta bort utväxten?
  Tack igen för en fin blogg,
  Klara

  Klara Nylen 2014-07-28 00:53:36
  Svara
 • Hej! Måste börja med att säga att jag ganska nyligen har hittat in på din blogg, men fullkomligt älskar den!

  Jag har blekt mitt mellanlånga hår en gång, platina blont, det för ca 3 år sedan, efter det har jag gjort slingor och sakta gått över till en mer sandfärgad blondfärg. För runt tre månader sedan skulle jag slänga i en blekning i håret hemma då jag var otroligt less på min tråkiga utväxt som gjort håret naturligt ombre färgat. Men i all hast glömdes blonderingspulvret i färgen, haha och håret blev orange/guld/gult. En utlandsresa och några färgbomber senare är håret i någorlunda färg igen. Men inte alls i samma fina kvalité… Har väldigt ofta uppsatt hår så där snodden sitter är det ännu mer slitet, försöker variera vart jag sätter snodden och även göra flätor osv för att undvika att ha snodden på samma ställe.

  Långdragen kommentar men har två frågor med detta: hur ska jag göra för att få en fin sandfärg i håret igen (min naturliga färg) utan att håret ska bli ännumer förstört? Och finns det några hårsnoddar som inte sliter lika mycket på håret?

  Madde 2014-07-27 14:10:17
  Svara
 • Tack för allt fina tips om sommarfrisyrer 🙂 letat som en tok efter amika curler set som du tipsa om verkar omöjlig att få tag i vet du var den finns? Likaså j brand platinum som du tipsa om? Må gott

  Jenny 2014-07-26 22:34:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!