Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Läsarfråga – Amika & J Beverly Hills

Tack för allt fina tips om sommarfrisyrer 🙂 letat som en tok efter amika curler set som du tipsa om verkar omöjlig att få tag i vet du var den finns? Likaså J Beverly platinum som du tipsa om? Må gott

 

Hej!

Tack snälla du.

Amika Curler Set är rätt ny på marknaden och den är nästan omöjlig att beställa hem från nätet till Sverige, lika så alla produkter från J Beverly Hills. Både dessa produkter går att köpa på utvalda salonger som säljer J Beverly Hills eller Amika. Finns inte tången inne på salongen så kan salongen beställa.  Jag tänkte ge er listan på dom salongen som är återförsäljare av dessa produkter – den klickar ni er vidare till HÄR

Det är lite knepigt, men jag måste säga att jag är glad att allt inte går att få tag i på ett klick. Det gör att produkten blir mer unik och bibehåller sitt värde. Jag har jobbat med J Beverly Hills i fyra år tror jag och jag använder deras färg till mina kunder, Amika lika så och alla mina tänger är från Amika.

Jag kan verkligen rekommendera dessa två märken, Amika för att dom är något billigare men håller måttet (produkterna) och JBH för färg och produkterna.

amika

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Elin Johanssons webbshop
  Dölj

  Metro Mode Club

  SE ALLT
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!