Jag accepterar inte allt!

Det är många av er som är flitiga på att skiva otroligt onödiga kommentarer, som ni märker så accepterar jag bara vissa. Jag är väldigt emot nätmobbning och vill att min blogg ska utstråla inspiration inom hår och skönhet. Jag tycker inte onödiga kommentarer som inte har med detta forum att göra inte hör hemma i denna blogg. Jag vill att ni som är inne här ska tycka det är roligt och ta till er av dom tips jag ger er, istället för att bloggen ska innehålla trista kommentarer.

Jag vill också tillägga att självklart accepterar jag dom kommentarer som man kan diskutera runt ämnet och allt kan inte vara en dans på rosor där alla tycker precis lika – men jag vill verkligen inte fylla min blogg med skit rent ut sagt. Alla ska få tycka precis som man vill, men vill ni mig någonting speciellt – då går det jättebra att maila mig så tar vi den diskussionen tillsammans. Jag vill inte att ni andra underbara läsare ska få ta del av tråkigheter när ni är inne här.

Jag säger detta nu för att markera att jag inte accepterar tråkiga kommentarer eller påhopp, så lägg den tiden ni skulle lagt på att skriva en dum kommentar på någonting helt annat.

Håller ni inte med mig? 

elins

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Håller helt och hållet med! Fy vad tråkigt att du fått massa taskiga kommentarer. Att inte människor kan lägga sin energi på något vettigt och produktivt istället.

  Linda Mikaelsdotter 2014-08-02 21:36:27 http://www.lindamikaelsdotter.se
  Svara
 • Håller fullständigt med! Jag älskar att läsa din blogg men tråkiga kommentarer är jag gärna utan! Kram på dig!

  Lina 2014-08-01 18:45:38
  Svara
 • Hej Elin!
  Jag är tillbaka efter 10 dagars semester i NY och färgade håret hos dig i början av juni. Måste bara säga att min hårfärg är den bästa jag har haft på åratal! Är så himla nöjd, slingorna har förvandlats till en bronde hårfärg under solen strålar och jag älskart! Tack så jättemycket för ditt grymma jobb. Ses i oktober!

  Nina 2014-08-01 17:37:37
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Hej Nina!
   MEN TACK SÅ HEMSKT MYCKET 🙂 Vad roligt att färgen har hållit sig så bra, vi ses i oktober! STOR KRAM

   Elin Johansson 2014-08-03 13:24:38
   Svara
 • Jättebra skrivet! Håller helt med, ibland skriver folk innan de tänker och då kan det bli tokigt, kram

  Elsa 2014-08-01 15:05:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!