Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Back on track

God morgon! 

Nu är jag tillbaka på heltid igen. Jag har haft fyra härliga semesterveckor (med några dagars inhopp på salongen), men överlag så har jag varit ledig. Detta året har varit helt galet och att få ta det lugnt i några veckor har verkligen behövts, men nu är jag tillbaka på salongen och bloggen kommer igång som vanligt igen.

Jag ser verkligen fram emot denna höst, jag har mycket inplanerat och saker att se fram emot. Guldknappen (modegala) går av stapeln här snart och sedan har vi Blog Awards 2014 som jag ser SÅ mycket fram emot – ni har väl inte glömt att rösta på mig? Det gör ni HÄR. Annars är det mycket nya produktnyheter som jag kommer få ta del utav, events och roligheter. Sen får jag inte glömma mina långa och härliga dagar på salongen med mina fina kunder, det eldar på som vanligt. Nästa stop blir Thailand över jul och nyår, så det är full gas framåt denna höst och jag är taggad till tusen.

 • Jag tänkte fråga er om ni är intresserad av en frågestund, om allt möjligt som jag sedan svarar på i en film?! Vad tror ni om det? En rolig start efter denna semester? Som ni har märkt så har jag inte sagt ett ord i mina videos (skräck) – haha. Men vad gör jag inte för er! Om ni gillar idén så kommer jag köra frågestunden i ett nytt inlägg där ni kan ställa era frågor där!

Ha en GRYM måndag så kör vi!

IMG_0026

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ja! Vilken bra idé!

  Klara Nylen 2014-08-05 10:12:56
  Svara
 • Du nämnde i ett tidigare inlägg att produkter med alkohol torkar ut håret och att man helst ska undvika att använda dessa om man inte vill slita på håret, men Kevin Murphys shimmer shine ( som du skrivit om några gånger) första ingrediens är ethyl alcohol. Är den då verkligen så vårdande som man kan tro eller torkar den ut håret?

  Therese 2014-08-04 21:18:53
  Svara
 • Klokt förslag:) Kör på frågestund och ge svaren i ett videoinlägg, det vore verkligen skoj! Tycker att du har levererat jättebra inlägg trots din semester! Hr också röstat som jag skrev i en tidigare kommentar:)

  Åsa 2014-08-04 20:14:53
  Svara
  • Svar på Åsas kommentar.

   Tack snälla, kul att du gillat bloggen under min semester också 🙂 Tack för din röst, väldigt glad. Kram

   Elin Johansson 2014-08-05 14:29:44
   Svara
 • Jag ÄLSKAR din blogg och har röstat på dig flera gånger nu!

  Alva 2014-08-04 17:50:29
  Svara
 • Jag har ofärgat hår men funderar på att göra en softombre fast typ tvärtom! Alltså blont i botten för att slippa färga det så ofta, är detta något du skulle rekommendera och har du gjort det någon gång 🙂

  Lina 2014-08-04 15:18:57
  Svara
 • Hej !

  Jag undrar vilken av Kevin Murphys schampo balsam jag ska köpa. Jag vill väldigt gärna få mer volym. Vilken ska jag testa då?

  en fråga till,

  morrocail oil, är det bra för håret? Köpte en nämligen för att alla sa dem var så bra. men nu pratas det så mkt om siliconer.

  Kram, Zanna

  Zanna 2014-08-04 14:37:55
  Svara
 • Vilken grym bild !!! Love it.

  Frågestund låter bra, kör du på här eller i annat inlägg?

  SKönt att ha dig tillbaka, väntar svar på mailet angående tiden till salongen, förstår att du har haft MASSOR men skönt att du är back och kanske kan klämma in mig någonstans. =)

  Ser fram emot dina inlägg.
  Kram

  Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 2014-08-04 11:16:05 http://blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams/
  Svara
 • Frågestund låter inte fel !

  Emelie 2014-08-04 10:30:47
  Svara
 • Ja vad roligt! Jag undrar vilket som är ditt värsta frisyrminne, på dig själv?

  Johanna 2014-08-04 10:15:19 http://DamernasVärld
  Svara
 • Frågestund vore toppen!! 🙂

  Frida 2014-08-04 09:10:25
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!