Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Latest hair-colors

Som jag nämnde innan så hoppade jag in några dagar på semestern och jobbade lite och här ser ni några av mina arbeten. Jag upplever att sommaren håller i sig hårt, då menar jag ”Soft-Ombre” still going strong. Blondinerna vill fortfarande vara blonda och vi lever på sommar-looken fullt ut. Jag känner verkligen för att gå mot höstfärger och jag hoppas att få se mycket av ”Bronde” färgen. Men vi håller oss till sommaren lite till:

aug2

Här har vi två olika ”Soft-Ombre” – en lite skarpare och den andra är mer soft och lite med honungs-nyans. 

aug3

Älskar denna ton på håret!

aug1

Sen har vi fina, fina Bella – Sveriges absolut snyggaste blondin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej!
  Vill först säga att jag är jätteglad att jag har funnit hit till din blogg. Du är jätteduktig!
  Det är såhär att jag vill börja ta hand om mitt hår mer och då vill jag börja använda bra produkter och få ut så mycket som möjligt av dem. Jag har fått väldigt bra tips ifrån dina blogginlägg och jag har fastnat för Kevin Murphys produkter från det du har skrivit om dem. Jag vet dock att de är lite dyra men om de är så bra som folk säger, och även du, så känns det värt att köpa dem. Jag har ett typiskt skandinaviskt hår som är medellångt, tunt, blont och färgat. Så då undrar jag om du tycker att det är värt att köpa Kevin Murphy produkter? Tänkte först börja med hårinpackning, olja och en leave-in produkt och senare börja med schampo och balsam. Men då vet jag inte om det är något skillnad på leave-in créme och leave-in spray + arganolja och vanlig olja. För eftersom jag inte vet så mycket om hårprodukter så vågar jah inte chansa att köpa något utan att ha frågat någon som är bra inom detta område. Eftersom produkterna är dyra och så. Tacksam för svar och tips om andra produkter om det skulle va så:)
  Kram

  Kristin 2014-08-05 14:39:56
  Svara
 • Hej Elin
  Skulle vara roligt om du lägger upp bilder på korta frisyrer du klipper!
  Inte bara långa hår!

  Mimmi 2014-08-05 12:50:24
  Svara
 • Hej! Kan du göra ett inlägg om rinexhår? Haft mitt hår isatt i en vecka nu och microringarna glider ner på håret flera cm, vissa glider ur. Vad är det för fel? Man ska ju kunna sätta om dem…MEN att öppna dem vill man ju spara på tills de VÄXT ned och det skulle varit dags att flytta dem uppåt. Har haft keratinfästen innan så detta är en ny irriterande upplevelse för mig. Händer det dina slingor också? Hur ofta sätter du om dina, hur långt ner låter du dem växa eller för min del glida? Har du använt dina fästen på nytt? Hur gör jag om ringen är förbrukad/kass men håret fortfarande är i fint skick?

  Kris 2014-08-05 11:29:41
  Svara
 • Wow! Vilka hår! Är det extensions i några av dem?

  Pia 2014-08-04 21:38:13
  Svara
 • Hej, jag har börjat bli ganska trött på att använda plattången varje gång jag vill få mitt hår rakt, då jag känner att det blir ett ganska livlöst och matt resultat. Så jag undrar hur man fönar sitt hår rakt. Skulle vara jättekul om du kunde visa och förklara i en video. Kram Isabelle

  Isabelle 2014-08-04 20:55:22 http://isabellehoffmanns.devote.se
  Svara
Elin Johanssons webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!