Information om löshår

Ni har undrat många gånger vilket löshår jag använder, jag har skrivit om det många gånger – HÄR. Men jag skulle vilja visa er hur ett löshårs-avtal ser ut, detta är alltså från Glorious. Jag tycker det är superviktigt att fylla i ett sådant papper just för frisörens skull samt kunden, det ger också kunden en lathund på vad som man ska tänka på och det viktigaste av allt att man följer detta avtal.

Det är snart dags för mig att sätta om mitt löshår, så skönt.

 

IMG_0002-10 IMG_0003-6

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Har själv använt detta löshår i snart ett år. älskar det.
  tycker dock att nackdelen är att de har så få färger i längden 60cm.
  min frisör tipsade mig att använda redkens all soft – serie, tycker det har funkat ganska bra men denna gång är håret riktigt slitet & tovigt, kan det vara en lösning att prova schampot & balsamet som de skriver i avtalet? och i så fall var kan man köpa detta?
  Tack för en superbra blogg, får så mycket tips & inspiration att jag inte vet vart jag ska tag vägen. sluta aldrig med det du gör! 🙂

  Tilla 2015-05-15 16:45:55
  Svara
 • Hej Elin! Vill först och främst säga att jag verkligen älskar din blogg, kan sitta i flera timmar och bläddra igenom, så grym är du! Nu till min fråga. Jag har väldigt slitet överhår, topparna klipper jag regelbundet så dom är fräscha. Men vad ska jag göra åt överhåret? Mitt hår blir väldigt trassligt av detta och det är väldigt jobbigt! Även om jag borstar håret så går det 5 minuter sen kan jag inte ens dra igenom håret utan att det trasslar sig. Vad kan jag göra om jag inte vill klippa upp det? finns det någon annan utväg? Kram!

  Klara 2014-08-05 14:09:01
  Svara
 • Oj vad stort, ett avtal för hår, första gången jag hör det, men å andra sidan brukar jag inte lägga in löshår. Skulle dock gärna vilja, det är så snyggt, så fint men vågar inte förstöra mitt hår mer än vad det är..

  Ha en bra dag

  Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 2014-08-05 13:56:13 http://blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!